Παράσχος : «Το δεύτερο ημίχρονο ήταν όλο δικό μας»

Παράσχος : «Το δεύτερο ημίχρονο ήταν όλο δικό μας»

Ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Άρη.

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε στους «Ζωσιμάδες» με 1-0 από τον Άρη για την 5η αγωνιστική της Super League ωστόσο ο Γιώργος Παράσχος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» επεσήμανε πως οι ποδοσφαιριστές του έκαναν πολύ αξιόλογη προσπάθεια και πως το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, συγχαρητήρια στα παιδιά. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 25λεπτό, που δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε την κίνηση του Άρη, που ήταν πολύ καλός επιθετικά. Μετά ισορροπήσαμε και κάναμε ένα δεύτερο ημίχρονο, καλό, όλο δικό μας, βάλαμε γκολ, κάποια ακυρώθηκαν, αλλά μακάρι έτσι να συνεχίσουν τα παιδιά και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Σίγουρα ο Άρης έχει μεσοεπιθετικούς που δύσκολα βρίσκεις ακόμη και σε μεγάλες ομάδες, και με 2-3 ενέργειες αλλάζουν τη ροή του αγώνα και ο Άρης το εκμεταλλεύεται αυτό».

Για τη συνέχεια του Απόλλωνα: «Ρυθμό θα πάρουν τα παιδιά αλλά και αρκετή κούραση. Δίνουμε πέντε παιχνίδια σε 15 μέρες, υπάρχει προβληματισμός για το κατά πόσο θα μπορέσουμε να αντέξουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα στη μεγάλη κατηγορία, με τρομερά αποτελέσματα, αν αντέξουμε αυτόν τον «Γολγοθά», θα είμαι πιο αισιόδοξος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ