ΠΑΟΚ : Μοναδικός στόχος το «διπλό» στο ΟΑΚΑ

ΠΑΟΚ : Μοναδικός στόχος το «διπλό» στο ΟΑΚΑ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και θέλει μόνο νίκη για να ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς, αλλά και για να μη χάσει κι άλλο έδαφος από την κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται απόψε (20:30) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Superleague, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν.

Ο Δικέφαλος του βορρά θέλει μόνο νίκη στο σημερινό παιχνίδι για να ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς αλλά και για να πλησιάσει στην κορυφή, αφού σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος θα χάσει επαφή με την κορυφή.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ζητήσει το «διπλό» στο ΟΑΚΑ, όμως παράλληλα, έχει να καλύψει και δυο πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς τραυματίες είναι οι Άνχελ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί, ωστόσο όσον αφορά τον σχηματισμό θα επιμείνει στο 4-3-3.

Ο Ζίβκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Βαρέλα κεντρικό στόπερ, τον Μιχαηλίδη αριστερά και τον Ινγκασον δεξιά. Ο Λέο Μάτος για δεύτερο συνεχόμενο ματς (το πρώτο ήταν με τον ΟΦΗ) θα είναι στα δεξιά σε ρόλο φουλ μπακ και ο Γιαννούλης στα αριστερά. Στον άξονα ο Σβαμπ θα έχει δίπλα τον Εσίτι ενώ στην επίθεση αριστερά θα βρίσκεται ο Χρήστος Τζόλης και δεξια ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σφιντέρσκι να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ