Η μεγάλη επιστροφή του Βιεϊρίνια : Υπογράφει και επιστρέφει στις προπονήσεις

Η μεγάλη επιστροφή του Βιεϊρίνια : Υπογράφει και επιστρέφει στις προπονήσεις

Η σημαία του ΠΑΟΚ θα συνεχίζει να κυματίζει στον ιστό της Τούμπας, καθώς ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια (πιθανότατα την Δευτέρα) και στη συνέχεια αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα.

Το διαζύγιο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια δεν βγήκε ποτέ γιατί πολύ απλά ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα. Η υπόθεση της παραμονής του Πορτογάλου ποδοσφαιριστής που πηγαίνει να γίνει σαν τα δακρύβρεχτα σήριαλ της εποχής των ‘90s που βλέπανε οι γιαγιάδες μας απεφεύχθη με τον αρχηγό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια και να επιστρέφει άμεσα στις προπονήσεις.

Η καταλυτική παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη απέτρεψε την εσωστρέφεια στην Τούμπα. Σαββίδης και Βιεϊρίνια συνομίλησαν μέσω skype για τέσσερις ώρες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ άκουσε τον εμβληματικό αρχηγό του ΠΑΟΚ με τις δύο πλευρές να λύνουν τις παρεξηγήσεις τους με αμοιβαίες οπισθοχωρήσεις.

Ο Βιεϊρίνια στη συνέχεια πήγε μέχρι την πόρτα της κατοικίας του Αμπέλ Φερέιρα. Οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα και έπρεπε να βρεθεί και πάλι σημείο επαφής. Αφού συζήτησαν για τρεις ώρες και έλυσαν τις διαφορές τους οι δύο πορτογάλοι έδωσαν τα χέρια για μια εκ νέου συνεργασία.

Προάγγελος της επιστροφής του Βιεϊρίνια στην ομάδα ήταν ο Αμπέλ Φερέιρα με τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι. Είχε πει για τον συμπατριώτη του πως ο οργανισμός του ΠΑΟΚ θα πάρει την καλύτερη απόφαση. Και αυτή είναι η παραμονή του Αντελίνο στην ομάδα όχι μόνο γιατί είναι κορυφαία προσωπικότητα αλλά και γιατί ποδοσφαιρικά είναι χρήσιμος.

Ο Βιεϊρίνια αύριο (19/10) αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια Σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν το πρόβλημα, αναμένεται η συμφωνία να έχει βάση αυτό που είχε πέσει στο τραπέζι όταν σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις, δηλαδή ένα ποσό των 600.000 ευρώ ετησίως.

Θυμίζουμε πως ο Αντελίνο δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ο Βιεϊρίνια από Τρίτη (20/10) πιθανότατα θα επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις υπό το βλέμμα του Αμπέλ Φερέιρα. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να «τρέξει» για να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκονται οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ