Γκαστόν Μπρούγκμαν: Ο μέσος του Ραϊόλα για τον ΠΑΟΚ (pic, vids)

Γκαστόν Μπρούγκμαν: Ο μέσος του Ραϊόλα για τον ΠΑΟΚ (pic, vids)

Ο Μίνο Ραϊόλα πρότεινε τον Γκαστόν Μπρούγκμαν για αντικαταστάτη του Τσίμιροτ και ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του 25χρονου Ουρουγουανού μέσου της Πεσκάρα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA ότι δεν περίμενε την αποχώρηση-πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ. Παράλληλα, διατράνωσε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του αντικαταστάτη του Βόσνιου. Διότι πρόκειται για μία εξόχως νευραλγική θέση, στην οποία θέλει όσες περισσότερες λύσεις γίνεται.

Μία από τις περιπτώσεις που φέρεται να εξετάζει ο Δικέφαλος, λοιπόν, είναι ο Γκαστόν Μπρούγκμαν. Ο 25χρονος Ουρουγουανός μέσος της Πεσκάρα, ο οποίος έχει προταθεί από τον Μίνο Ραϊόλα. Τον ίδιο ατζέντη που πήγε στην Τούμπα και τον Ομάρ Ελ Καντουρί και με τον οποίο γενικώς ο ΠΑΟΚ έχει αναπτύξει στενές σχέσεις από το καλοκαίρι.

Ο Μπρούγκμαν είναι καθαρό 8άρι και μάλιστα στη φετινή Serie B επιβεβαιώνει ότι είναι και καλός σκόρερ, καθώς έχει ήδη 6 γκολ σε 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον αποκτήσει με ένα… λογικό ποσό, όπως έχει διαμηνύσει στους Θεσσαλονικείς ο Ραϊόλα.

Μάλιστα, κατά πως φαίνεται ο Δικέφαλος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Μπρούγκμαν και εάν πράγματι τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής είναι αυτά που έχουν μάθει στην ΠΑΕ, τότε είναι πιθανό να προχωρήσει η μεταγραφή. Με τον κάτοχο ιταλικού διαβατηρίου μέσο να γίνεται κάτοικος Τούμπας…

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΑΣΤΟΝ ΜΠΡΟΥΓΚΜΑΝ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ