Ζαγαρίτης : «Μερικές φορές χάνουμε το μυαλό μας»

Ζαγαρίτης : «Μερικές φορές χάνουμε το μυαλό μας»

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης σε δηλώσεις του μετά το 2-2 του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, τόνισε ότι στο πρώτο μέρος η ομάδα του ήταν σταθερή, αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 2-2.

Μετά το παιχνίδι, ο Βασίλης Ζαγαρίτης στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του «τριφυλλιού», ενώ αναφέρθηκε και στους έντονους πανηγυρισμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Ζαγαρίτη στην κάμερα της NOVA:

Για το διάστημα που δεν τον υπολόγιζε ο Πογιάτος: «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Προσπαθείς να δίνεις το 100% και να βελτιώνεται. Ο κ. Συλαϊδόπουλος με γνωρίζει, μου είπε πως με εμπιστεύεται και ήθελα να κάνω ένα καλό παιχνίδι για να του δείξω πως σωστά με επέλεξε».

Για το ματς: «Μερικές φορές χάνουμε το μυαλό μας. Ήμασταν στο πρώτο μέρος σταθεροί, μετά… χαθήκαμε. Στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε στην αρχή να βάλουμε τρία γκολ και μετά από κόρνερ δεχτήκαμε τέρμα».

Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο: «Ξέραμε πως μπορούμε να νικήσουμε. Στο δεύτερο είπαμε πως μπορούμε και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ο κόουτς μας είπε πως είναι χαρούμενος για αυτό που παρουσιάζουμε».

Για το γιατί δεν ήρθε η νίκη: «Χάσαμε το μυαλό μας, είχαμε τρία λεπτά με σερί κόρνερ του ΟΦΗ. Ήταν λάθη ατομικά. Δε νομίζω πως ο ΟΦΗ δημιούργησε κάποια φάση παίζοντας από πίσω».

Για την κριτική αναφορικά με τους πανηγυρισμούς: «Ξέραμε πως έπρεπε να νικήσουμε, γι’ αυτό πανηγυρίσαμε έξαλλα. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες έπρεπε να βάλουμε 3-4 γκολ».

Για το αν είναι δείγμα ανάκαμψης: «Σίγουρα. Δε θα σταθώ στην αλλαγή προπονητή, όλοι μας είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε, παίζουμε στον Παναθηναϊκό».

Για τον Μπόλονι: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, να αλλάξει η ψυχολογία μας το πλάνο του θα το δούμε. Δε με ενοχλούν και μερικές φωνές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ