ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : Συνεχίζεται η… κατάρα του ΟΑΚΑ για τους «κιτρινόμαυρους»

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : Συνεχίζεται η… κατάρα του ΟΑΚΑ για τους «κιτρινόμαυρους»

Για ακόμη ένα ματς, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η τελευταία εντός έδρας νίκης για τους «κιτρινόμαυρους» είναι τη σεζόν 2017-2018.

Η μίνι… παράδοση του Ολυμπιακού Σταδίου συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ, με την ΑΕΚ να μην καταφέρνει να βάλει στοπ ούτε απόψε (18/10).

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα κρατούσε το τρίποντο μέχρι το 88ο λεπτό, με τον Μουργκ να μένει αφύλαχτος στην «κιτρινόμαυρη» περιοχή και να κάνει το 1-1 για τους «ασπρόμαυρους».

Η… κατάρα του Ολυμπιακού Σταδίου συνεχίζεται για τους «κιτρινόμαυρους», με την τελευταία εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ να χρονολογείται τη σεζόν 2017-2018. Τον Νοέμβριο του 2017, η τότε ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έφτασε στο τρίποντο, με γκολ του Μάρκο Λιβάγια.

Έκτοτε, έχουν διεξαχθεί έξι αγώνες (τέσσερις για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο) στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παραμένει αήττητη και την Ένωση χωρίς νίκη.

Στα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος, οι δυο ομάδες έχουν αναδειχθεί ισόπαλες, ενώ στο Κύπελλο, οι «ασπρόμαυροι» μετρούν δύο επικρατήσεις στον τελικό του θεσμού.

Να σημειωθεί, πως σε αυτούς τους έξι αγώνες, η Ένωση προηγήθηκε μόνο στην αποψινή μάχη, με το γκολ του Καρίμ. Αλλά και πάλι δε μπόρεσε να φτάσει στη νίκη.

Τα τελευταία έξι ματς στο ΟΑΚΑ

  • 18/5/18: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-2 (Τελικός Κυπέλλου)
  • 3/2/19: ΑΕΚ- ΠΑΟΚ 1-1
  • 11/5/19: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 (Τελικός Κυπέλλου)
  • 29/9/19: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2
  • 15/7/20: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0
  • 18/10/20: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ