Μουργκ : «Θετικό το ντεμπούτο μου, μπορούσαμε να νικήσουμε»

Μουργκ : «Θετικό το ντεμπούτο μου, μπορούσαμε να νικήσουμε»

Για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και για το τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι με την ΑΕΚ μίλησε ο Τόμας Μουργκ.

Χαρούμενος για το επίσημο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Τόμας Μπουργκ, με την «πικρή» γεύση του τελικού αποτελέσματος να είναι αυτή που έμεινε ωστόσο…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπουργκ:

Για το ντεμπούτο του και το γκολ που σημείωσε: «Η αλήθεια είναι πώς ακόμη και πριν μπω στον αγωνιστικό χώρο, είχα την ανυπομονησία να δω τι θα κάνει η ομάδα. Με την είσοδό μου ίσως είχαμε και λίγο τύχη, όμως εμείς είμαστε αυτοί που θα έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Σίγουρα για εμένα είναι ένα θετικό ντεμπούτο, όμως μου μένει και μια πίκρα γιατί η ομάδα θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς, όμως για εμένα είναι ένα θετικό ντεμπούτο».

Για την παρουσία του Στέφαν Σβαμπ στον ΠΑΟΚ: «Ο Στέφαν Σαβμπ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς. Η αγαπημένη μου θέση είναι στα δεξιά και ως δεκάρι, θέλω να κερδίσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ, να πάμε ψηλά στο Europa League και να ζήσω την εκπληκτική ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Ήξερα ήδη από τον Σβαμπ ότι υπάρχουν καλές συνθήκες δουλειάς στον ΠΑΟΚ, όταν μου έγινε η πρόταση αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα και είπα στην οικογένειά μου ότι θέλω να πάω και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ».

Για τον ποδοσφαιριστή που θαυμάζει περισσότερο: «Θαυμάζω τον Ντιμπάλα, την ποιότητά του και πώς μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του μέσα στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ