Κάκος : «Δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στον ΠΑΟΚ»

Κάκος : «Δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στον ΠΑΟΚ»

Ο Τάσος Κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (1-1) και τόνισε ότι δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στον Δικέφαλο του Βορρά.

Τις αμφισβητούμενες φάσεις του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ σχολίασε ο Τάσος Κάκος σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο πρώην διαιτητής τόνισε ότι ο Γερμανός ρέφερι της αναμέτρησης, Τομπίας Στίλερ, δεν έδωσε δύο πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο Κάκος τόνισε ότι υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Αντριγια Ζίβκοβιτς στο πρώτο ημίχρονο από τον Κρίστισιτς, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Λόπες έπεσε με δύναμη πάνω στον Μάτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε: «To παιχνίδι είχε πέντε σημαντικές αποφάσεις όλες στην περιοχή της AEK. Είχε τρεις σωστές αποφάσεις και δύο λάθος αλλά φταίει και ο VAR».

Για τη φάση με το χέρι του Σάκχοφ: «Η επαφή της μπάλας με το χέρι του αμυντικού, προέρχεται πρώτα από το σώμα. Άφησε σωστά το παιχνίδι ο διαιτητής να συνεχιστεί».

Για το τάκλιν του Σάκχοφ στον Τζόλη εντός περιοχής: «Υπάρχει μία πτώση του επιθετικού του ΠΑΟΚ, υπάρχει διεκδίκηση με τον αμυντικό, αλλά ο αμυντικός παίζει καθαρά τη μπάλα και σωστά ο διαιτητής άφησε τη φάση να συνεχιστεί».

Για το ακυρωθέν γκολ του Τζόλη: «Είναι πολύ εύκολη περίπτωση για το VAR. Το σώμα του επιθετικού, κάλυπτε το χέρι, αλλά είναι παράβαση, παρότι δεν είχε οπτική επαφή ο διαιτητής. Όταν έγινε ο έλεγχος από το VAR, φάνηκε η επαφή της μπάλας με το χέρι».

Για την πτώση του Ζίβκοβιτς μετά το μαρκάρισμα του Κρίστισιτς εντός περιοχής: «Ο διαιτητής έχασε τη φάση της διπλής ανατροπής. Ο παίκτης που έρχεται από πίσω, τον κλωτσάει και τον ανατρέπει και ο παίκτης που έρχεται από δεξιά, τον ανατρέπει. Υπάρχει διπλή ανατροπή. Είναι ξεκάθαρη περίπτωση, δε μπορώ να καταλάβω. Ο VAR δε δικαιολογείται να το χάσει. Δε μπορώ να πιστέψω ότι δεν τον ενημέρωση ότι δεν υπάρχει παράβαση, οπότε ο διαιτητής το πήρε μάλλον πάνω του και δεν υπέδειξε το πέναλτι. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις συνομιλίες, αν μας τις δώσει ο αρχιδιαιτητής».

Για την κεφαλιά του Μάτος και τη σύγκρουση με τον Λόπες μέσα στην περιοχή: «Ο επιθετικός παίρνει την κεφαλιά και στη συνέχεια, ο αμυντικός τη χτυπά. Είναι σα να βγαίνει ο τερματοφύλακας στα πόδια του επιθετικού και τον ανατρέπει. Είναι κι αυτή, ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι. Ούτε ο διαιτητής, ούτε ο VAR, ασχολήθηκαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ