Παναθηναϊκός : Τα… άκουσαν στο «Ελ. Βενιζέλος»

Παναθηναϊκός : Τα… άκουσαν στο «Ελ. Βενιζέλος»

Περίπου 30 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το βράδυ στο Ελευθέριος Βενιζέλος και τα «έχωσαν» στην αποστολή του Τριφυλλιού, μετά την άφιξη από το Ηράκλειο.

Η μέτρια εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ (2-2) και η νέα γκέλα στο φετινό πρωτάθλημα προκάλεσε την οργή των οπαδών του Τριφυλλιού.

Όπως διαβάσατε στο «10», πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι, περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» και τα… έχωσαν στους παίκτες. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Περίπου 30 οπαδοί του Τριφυλλιού βρέθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο και έκραξαν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι «πράσινοι» οπαδοί ήταν έξαλλοι με την εικόνα της αγαπημένης τους ομάδας στο ματς με τους Κρητικούς και τα έβαλαν με τους ποδοσφαιριστές. Οι οπαδοί του Τριφυλλιού είχαν μαζευτεί από νωρίς στο Ελευθέριος Βενιζέλος και όταν εμφανίστηκε η αποστολή υπήρξε ένταση και λαϊκά δικαστήρια. Αρκετοί μάλιστα ήταν αυτοί που «έκραξαν» και τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Η κατάσταση, πάντως, δεν ξέφυγε, παρά την ένταση που υπήρχε, με τον κόσμο να μένει απλά σε αποδοκιμασίες. Οι οπαδοί του Τριφυλλιού ζητούσαν άμεσα να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, με αρκετούς να ρίχνουν ευθύνες για την πορεία της ομάδας στον Αλαφούζο.

Η νέα γκέλα απέναντι στον ΟΦΗ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού ο Παναθηναϊκός παραμένει χωρίς νίκη μετά από 5 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα (σ.σ έχει ένα ματς λιγότερο), έχοντας μόλις 2 πόντους. Μια συγκομιδή που φέρνει το Τριφύλλι στην 11η θέση της βαθμολογίας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ