«Ο ΠΑΟΚ μιλάει και με Κάρλος Σάντσες»

«Ο ΠΑΟΚ μιλάει και με Κάρλος Σάντσες»

Τον 31χρονο Κολομβιανό αμυντικό μέσο (και στόπερ), που φεύγει από τη Φιορεντίνα τσεκάρει ο ΠΑΟΚ για αντικαταστάτη του Τσίμιροτ και όχι μόνο.

Την περίπτωση του αμυντικού μέσου της Φιορεντίνα, Κάρλος Σάντσες εξετάζει ο ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του Γκόικο Τσίμιροτ για τη Σταντάρ Λιέγης.

Οι άνθρωποι του δικεφάλου του βορρά ενδιαφέρονται για την απόκτηση αμυντικού χαφ και πέρα από τις περιπτώσεις των Δημήτρη Κουρμπέλη και Μάντσον, κοιτάζουν και τον 31χρονο Κολομβιανό των βιόλα.

Μάλιστα μετά τις δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επιβεβαίωσε πως οι Θεσσαλονικείς κινούνται για αμυντικό μέσο φούντωσαν τα σενάρια για τον Σάντσες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 31χρονος Κολομβιανός (που είχε βρεθεί πριν λίγα χρόνια πολύ κοντά στον Ολυμπιακό) έχει μόλις 11 εμφανίσεις με την ιταλική ομάδα τη φετινή σεζόν και είναι μεταξύ των παικτών που αναμένεται να αποχωρήσουν από το Αρτέμιο Φράνκι μέσα στον Ιανουάριο, καθώς δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα.

Η Φιορεντίνα φυσικά δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Σάντσες τόσο εύκολα, διότι το ποσό που διεκδικεί από την πώληση του Κολομβιανού μέσου ανέρχεται στα 3,5 με 4 εκατ. ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=6Io42nnX7cM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ