Μουργκ : «Με στεναχωρεί που δεν κερδίσαμε» (vid)

Μουργκ : «Με στεναχωρεί που δεν κερδίσαμε» (vid)

Ο Τόμας Μουργκ κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας γκολ, με τον Αυστριακό να δηλώνει ικανοποιημένος για την παρουσία του στην ομάδα, όχι όμως και από το αποτέλεσμα.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Τόμας Μουργκ μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για την ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΚ, ενώ εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι στην πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Δικεφάλου βρήκε δίχτυα.

«Θεωρούσα απίθανο να σκοράρω με κεφαλιά, αλλά τα κατάφερα. Νιώθω καλά εξαιτίας του γκολ μου, αλλά και με το γεγονός ότι μπήκα και βοήθησα την ομάδα. Είμαι όμως και λίγο στεναχωρημένος γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε.

Αν και νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το αξίζαμε. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά, ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες εναντίον τους καθώς κάθισαν όλοι πίσω και απλά αμύνθηκαν. Όμως προσπαθήσαμε πολύ και πετύχαμε στο τελευταίο λεπτό. Είναι στενάχωρο καθώς
αξίζαμε τη νίκη.

Όσον αφορά την δική του παρουσία μέσα στην ομάδα είπε: «Ο Σβαμπ με βοηθάει στη νέα μου ομάδα, είχα ένα θερμό καλωσόρισμα και νιώθω καλά. Θέλω φυσικά λίγο χρόνο για να μάθω τους συμπαίκτες μου, αλλά νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο. Είμαστε σε καλό δρόμο σαν ομάδα και ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ