Ο Ολυμπιακός τσεκάρει και Ραφίνια!

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει και Ραφίνια!

Για τον εκπληκτικό φέτος (15 γκολ, 5 ασίστ) 21χρονο εξτρέμ της Βιτόρια Γκιμαράες ρώτησε ο Ολυμπιακός.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο ακραίος επιθετικός της Βιτόρια Γκιμαράες, Ραφίνια, ο οποίος διανύει μια εκπληκτική χρονιά.

Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, καθώς η δεδομένη αποχώρηση του Εμάνουελ Εμενίκε, αφήνει την επιθετική γραμμή της ομάδας μόνο με τον Καρίμ και τον Τζούρτζεβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός είχε διερευνητικές επαφές με την πορτογαλική ομάδα για τον τρομερό 21χρονο στράικερ, ο οποίος οδηγεί τη Γκιμαράες στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ο Ραφαέλ Ντίας Μπελόλι όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Άβες, στην οποία όμως δεν αγωνίστηκε καθόλου στην πρώτη ομάδα και στις 2 Φεβρουαρίου του 2016 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βιτόρια Γκιμαράες.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στις 13 Μαρτίου κόντρα στην Πάκος Φερέιρακι έκτοτε είναι αναντικατάστατος. Πλέον με την πορτογαλική ομάδα μετράει 68 συμμετοχές και 21 γκολ συνολικά, ενώ φέτος σε 30 ματς έχει σκοράρει 15 φορές και έχει και 5 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως επιλέχθηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας για το 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ