Επιστροφή στις προπονήσεις για τον πρωτοπόρο Άρη (pics)

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον πρωτοπόρο Άρη (pics)

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της έκτης αγωνιστικής της Super League με τη Λάρισα (24/10, 18:15).

Επιστροφή σήμερα (19/10) στις προπονήσεις για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρη, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της έκτης αγωνιστικής της Super League κόντρα στη Λάρισα (24/10, 18:15).

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου αφήνει πίσω της τον αγώνα με τον Απόλλωνα και ετοιμάζεται να επικεντρωθεί σε αυτόν με τους Θεσσαλούς το ερχόμενο Σάββατο. Οι «Κιτρινόμαυροι», έπειτα από το χθεσινό (18/10) ρεπό τους, ξεκινούν εκ νέου τις προπονήσεις, με την ΠΑΕ να δημοσιεύει φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση στα Social Media του συλλόγου αναγράφει: «Είμαστε στην αρχή, πατάμε γερά στα πόδια μας και κοιτάζουμε μπροστά και πάντα ψηλά».

Παρακάτω το σχετικό ποστάρισμα:

Αναλυτικά και η ανακοίνωση των «Κιτρινόμαυρων»:

«Μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου με την Α.Ε.Λ. στο Στάδιο Αλκαζάρ (24/10, 18:15), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Όσοι αγωνίστηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (αερόβια παιχνίδια με μπάλα και παιχνίδι τακτικής).

Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ