Πλήγμα στον ΠΑΟΚ : Εκτός για δυο βδομάδες ο Ελ Καντουρί

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ : Εκτός για δυο βδομάδες ο Ελ Καντουρί

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ομάρ Ελ Καντουρί για τουλάχιστον δυο βδομάδες, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ομάρ Ελ Καντουρί για τουλάχιστον δυο βδομάδες, καθώς οι αρχικοί φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Μαροκινός μέσος ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί δικέφαλο.

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε σήμερα έδειξαν το πρόβλημα στον δεξί δικέφαλο του Ελ Καντουρί, με τον Αμπέλ Φερέιρα να μην τον έχει στη διάθεση του ούτε για το ματς με την Ομόνοια αλλά και για εκείνο με τη Γρανάδα. Από εκεί και πέρα θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο ματς της 3ης αγωνιστικής του Europa League κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για την προπόνηση:

«Η επόμενη μέρα είναι πάντα αφιερωμένη στην αποκατάσταση και την ανάλυση του αγώνα, είτε αυτός πήγε καλά είτε όχι. Το ματς με την ΑΕΚ ήταν καλό αγωνιστικά, αλλά όχι βαθμολογικά, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε νίκη την υπεροχή του στον αγωνιστικό χώρο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις οι απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο και οι συνεχόμενοι αγώνες, έστω κι αν επιφέρουν κούραση, αποτελούν και την ιδανική θεραπεία. Ο Δικέφαλος μπροστά του έχει την ευρωπαϊκή πρόκληση του Europa League και θέλει να ξεκινήσει θετικά την πορεία του στον όμιλο υποδεχόμενος την Πέμπτη (22.10, 20:00) την Ομόνοια στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της μάχης του ΟΑΚΑ και… μάζεψαν αρκετά χτυπήματα από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στην τακτική, σε μία προπόνηση υψηλής έντασης.

Τέλος ο Χοσέ Κρέσπο έκανε ατομικό στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Τρίτη (20.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ