Λαμία – Παναιτωλικός 0-0

Λαμία – Παναιτωλικός 0-0

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, Λαμία και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 με τους μεν να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στη Super League και τους δε να παραμένουν χωρίς νίκη μετά από πέντε ματς. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Χατζηστραβός.

Το χειρότερο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής ήταν πιθανότατα αυτό που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Παναιτωλικού. Στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ για τους γηπεδούχους που τελείωσαν τα ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χατζηστραβού, οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν από ελάχιστες έως ανύπαρκτες με το 0-0 να είναι δίκαια το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι η Λαμία πήρε μεν τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα αλλά παρέμεινε στην τελευταία θέση ενώ ο Παναιτωλικός συνεχίζει χωρίς νίκη, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Μετά από ένα δεκάλεπτο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και με τους φιλοξενούμενους απλά να έχουν μια πρωτοβουλία, η Λαμία ήταν αυτή που απείλησε. Συγκεκριμένα στο 12′ ο Μπεχαράνο βρήκε όμορφα τον Ρόμανιτς, εκείνος έκανε το πλασέ αλλά ο Κνετ απέκρουσε με τα πόδια. Επτά λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, η Λαμία είχε μια καλή στιγμή όταν ο Ντέλετιτς έπιασε ένα ψαλιδάκι αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο του Κνετ.

Κι αν στο πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες και το θέαμα κακό, στο δεύτερο η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη. Η μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία ήταν στο 71′ ένα σουτ του Ντέλετιτς από μακριά, με τον Κνετ να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τη Λαμία να ολοκληρώνει με δέκα παίκτες το ματς αφού το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ύστερα και από χρήση VAR, αποβλήθηκε ο Χατζηστραβός που πήγε με τις τάπες στον αντίπαλό του.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Κωνσταντόπουλος Καρασαλίδης, Λιάβος, Τζανακάκης (14’ Ντουάρτε), Ντίας, Ντάλσιο, Περέιρα (59’ Βέργος), Μάζουρεκ, Αριγίμπι (69’ Τσιγγάρας), Γιάκολις (69’ Μεντόσα)

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Επασί, Αντέτζο, Σκόνδρας (85’ Βασιλόγιαννης), Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης (41’ Αραμπούλι, 73’ Μπιανκόνι), Καραμάνος (40’ Μπουλούλης) , Ρόμανιτς, Ντέλετιτς (85’ Χατζηστραβός)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ