Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια

Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ με τα οικονομικά και όχι μόνο δεδομένα να είναι συγκεκριμένα.

O Αντελίνο Βιεϊρίνια αποχαιρέτησε πριν μερικές μέρες τον ΠΑΟΚ με ένα συγκινητικό μήνυμα, όμως φαίνεται πως θα επιστρέψει και μάλιστα άμεσα στον Δικέφαλο του βορρά. Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μπακ – χαφ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ μετά τη λήξη του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει ανανέωση.

Κατόπιν προσωπικών ενεργειών του Ιβάν Σαββίδη ο Βιεϊρίνια θα μείνει στην Τούμπα όπως όλα δείχνουν. Τρεις ημέρες μετά τον αποχαιρετισμό του, ο Πορτογάλος άσος μίλησε – μέσω τηλεδιάσκεψης – με τον Σαββίδη. Αντάλλαξαν απόψεις, μίλησαν για σχεδόν τρεις ώρες κι εντέλει φαίνεται πως βρήκαν τη χρυσή τομή.

Ο Όλαφ Ρέμπε τον ενημέρωσε για τις προθέσεις της διοίκησης και του είπε πως είναι ευπρόσδεκτος αρκεί να δώσει το «ΟΚ» ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συνάντηση με τον παίκτη σπίτι του και συνομίλησαν για αρκετές ώρες για τον ρόλο που θα έχει.

Μετά τη συγκεκριμένη συνάντηση ο Φερέιρα άναψε το «πράσινο φως» για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή και ο ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια φαίνεται πως θα τα βρουν για ένα ποσό λίγο πάνω από τις 500.000.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ