Σκέψεις για αναστολή της απόφασης για άνοιγμα των κερκίδων!

Σκέψεις για αναστολή της απόφασης για άνοιγμα των κερκίδων!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι λοιμωξιολόγοι επανεξετάζουν το ενδεχόμενο του ανοίγματος των κερκίδων. Άμεσα οι οριστικές αποφάσεις.

Μπορεί χθες η κυβέρνηση να ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα, αρχής γενομένης από τα ματς Ολυμπιακός – Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ – Ομόνοια, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπή της απόφασης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η επιτροπή λοιμωξιολόγων έχει εκφράσει σοβαρές διαφωνίες τις τελευταίες ώρες με την απόφαση να ανοίξουν τα γήπεδα. Και τονίζει πως τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι επιβαρυμένα πολύ τις τελευταίες μέρες.

Χθες αργά το βράδυ υπήρξε σύσκεψη του υπουργείου Υγείας υπό τον Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος φέρεται να διαφωνεί με την απόφαση επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, προβάλλοντας τις συνθήκες συνωστισμού που πιθανόν να υπάρξουν. Κάτι που σύμφωνα με τον Τσιόδρα θα έστελνε λάθος μήνυμα, τη στιγμή που είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αποφάσεις για πρόσθετα μέτρα.

Θυμίζουμε πως μόλις χθες το μεσημέρι η κυβέρνηση άναψε… πράσινο για παρουσία 10% του κόσμου στα γήπεδα έως 3.500 θεατές και ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ ήταν έτοιμοι να βγάλουν εισιτήρια. Η οριστική απόφαση, πάντως, αναμένεται άμεσα προκειμένου να γνωρίζουν και οι σύλλογοι πως θα πορευτούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ