Νέα σενάρια για Βολκάν Σεν, διαψεύδει η ΑΕΚ

Νέα σενάρια για Βολκάν Σεν, διαψεύδει η ΑΕΚ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον 30χρονο διεθνή Τούρκο εξτρέμ να απασχολεί την Ένωση.

Νέο δημοσίευμα από την Τουρκία φέρνει τον Βολκάν Σεν της Τραμπζονσπόρ στο στόχαστρο της ΑΕΚ, με το CNN TURK να αναφέρει σήμερα πως ο 30χρονος εξτρέμ δεν συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας του και ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Τούρκων η ΑΕΚ έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές για να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού τον Σεν μέχρι το καλοκαίρι και η υπόθεση έχει προχωρήσει σημαντικά.

Πάντως από πλευράς Ένωσης δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με όσα είχαν ειπωθεί πριν από λίγο καιρό και τα οποία ανέφεραν πως θέμα Σεν για την ΑΕΚ δεν υπάρχει. Από την ΑΕΚ τόνιζαν σήμερα πως δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο για το θέμα του 30χρονου εξτρέμ, με τον οποίο δεν υπάρχει εξέλιξη.

Η ΑΕΚ δεδομένα ψάχνεται στην αγορά για έναν εξτρέμ και οι πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν τις τελευταίες μέρες συγκεκριμένες λύσεις. Μεταξύ των οποίων είναι και ο Αλεξάνταρ Τόνεφ της Κροτόνε. Χωρίς, ωστόσο, να είναι το μοναδικό όνομα που βρίσκεται στη λίστα της Ένωσης. Εντός της οποίας, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν φαίνεται να υπάρχει το όνομα του Βολκάν Σεν. Πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ