«Θέλει να φύγει από την Ντιναμό ο Χατσερίντι»

«Θέλει να φύγει από την Ντιναμό ο Χατσερίντι»

Ενα βήμα πιο κοντά στον ΠΑΟΚ στέλνουν τον Χατσερίντι τα ουκρανικά ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για ειλημμένη του 30χρονου στόπερ να φύγει από την ομάδα του Κιέβου.

Ο ΠΑΟΚ τα δίνει όλα για να μπορέσει να τελειώσει μία ώρα αρχύτερα τη μεταγραφή του βασικού του κεντρικού αμυντικού. Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Γεβγέν Χατσερίντι και όπως αποκάλυψε χθες to10.gr, είναι πολύ πιθανό να υπογραφεί άμεσα προσύμφωνο μεταξύ των δύο πλευρών. Κίνηση που θα έχει σκοπό να πιεστεί ακόμη περισσότερο η Ντιναμό Κιέβου, αλλά και για να «δέσει» ο ΠΑΟΚ τον παίκτη για το καλοκαίρι, ασχέτως του τι θα γίνει τώρα.

Το νέο δεδομένο που προκύπτεί από τα ουκρανικά ΜΜΕ είναι ο Χατσερίντι έχει αποφασίσει ότι η καριέρα του στην Ντιναμό Κιέβου έχει φτάσει στο τέλος της. Με την κορυφαία σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας, «Express» να αναφέρει ότι η απόφασή του είναι οριστική και ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία προοπτική του αρέσει. Τόσο επειδή είναι ομάδα από την ιδιαίτερη πατρίδα του, όσο και επειδή η πρόταση που του έχει κάνει η διοίκηση Σαββίδη είναι πολύ μεγάλη και πολυετής. Μάλιστα, σημειώνεται ότι πιθανότατα το συμβόλαιο που έχει προταθεί στον Χατσερίντι είναι για πάνω από 3 χρόνια!

Οπως και να έχει το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να τελειώσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα επόμενα 24ωρα. Με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι θετικοί ότι θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον αρχηγό της Ντιναμό από τώρα και δεν θα χρειαστεί να τον περιμένουν έως το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ