Σε επιφυλακή λόγω… Άρη και ο Απόλλων Σμύρνης

Σε επιφυλακή λόγω… Άρη και ο Απόλλων Σμύρνης

Μετά τα δέκα κρούσματα στον Άρη, συναγερμός σήμανε και στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς αγωνίστηκε πριν μερικές μέρες με τους κίτρινους.

Η ΠΑΕ Άρης αργά το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε δέκα κρούσματα κορωνοϊού μετά από τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες αλλά και το προσωπικό της ομάδας με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμό στο κίτρινο στρατόπεδο.

Πέρα όμως από τον Άρη σε εγρήγορση είναι και στη Superleague, ενώ πιθανότατα το ματς του Άρη με την ΑΕΛ που έρχεται θα αναβληθεί. Όσοι έχουν νοσήσει στον Άρη έχουν απομονωθεί, ωστόσο μοιάζει δύσκολο με τη διασπορά που υπάρχει να γίνει το παιχνίδι το Σαββατοκύριακο.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως μπορεί όλοι να κοιτάζουν το ματς με την ΑΕΛ, όμως η ομάδα που έχει άμεσο ενδιαφέρον είναι ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς ήταν και ο τελευταίος αντίπαλος του Άρη.

Στο ματς του περασμένο Σαββάτου, λογικά ήταν πολλοί εκείνοι που ήρθαν σε επαφή με κάποια από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των κίτρινων και είναι άπαντες σε επιφυλακή στην Ελαφρά Ταξιαρχία, ενώ όλοι στην ομάδα αναμένεται να υποβληθούν σε νέες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κρούσματα λόγω της διασποράς στον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ