ΠΑΕ Άρης : «Αποχή 14 ημερών για όσους βρέθηκαν θετικοί»

ΠΑΕ Άρης : «Αποχή 14 ημερών για όσους βρέθηκαν θετικοί»

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωση της ενημέρωσε για τα 10 κρούσματα που εντοπίστηκαν μέσα στην ομάδα, αλλά και τις διαδικασίες που ακολουθούν στους κίτρινους.

Σε καραντίνα 14 ημερών θα μπουν όσοι διαγνώστηκαν στον Άρη με κορωνοϊό, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ το πρωί της Τετάρτης.

Οι κίτρινοι στην ανακοίνωση τους τονίζουν ότι ακολουθείται πιστά του υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές. Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς ενημέρωσαν πως ήδη διενεργείται απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δασυγένειου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά 10 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του staff της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς, ενώ σήμερα το πρωί πραγματοποιείται απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τα 10 μέλη της ομάδας μας που βρέθηκαν θετικοί θα απέχουν από τις προπονήσεις για 14 μέρες, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται ταχεία ανάρρωση στα μέλη της και γρήγορη επιστροφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ