Καλογερόπουλος ή Σιδηρόπουλος για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Καλογερόπουλος ή Σιδηρόπουλος για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Οι δύο διαιτητές-αστυνομικοί ετοιμάζονται για την Κυριακή, με τους Ιβάν και Μελισσανίδη να μην κρύβουν τις προτιμήσεις τους για τον εκλεκτό του ντέρμπι

Μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ακολουθεί αυτό των «δικεφάλων» στην στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ.

«Νοκ άουτ» άουτ από τον αγώνα της 10ης Αγωνιστικής τέθηκε ο Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας), ο οποίος την Κυριακή (29/10) διαιτήτευσε το Πανιώνιος-ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική και με βάση τον κανονισμό δεν μπορεί να σφυρίξει σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της ίδιας ομάδας.

Με βάση τους ορισμούς η ΚΕΔ δείχνει ότι υπολογίζει στον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο (Αθηνών), καθώς παρότι ήταν 4ος στη Νέα Σμύρνη, δεν υπάρχει κώλυμα από τον κανονισμό.

Το δεύτερο… φαβορί για να «σφυρίξει» στο ντέρμπι είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), ο οποίος έχει καιρό να μπει σε ελληνικό παιχνίδι, καθώς βρέθηκε στην Ινδία για την τελική φάση Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Κ 17.

Ο Σιδηρόπουλος είχε διαιτητεύσει και το περσινό παιχνίδι των δυο ομάδων για την κανονική περίοδο (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0).

Οσο για το ποιους θέλει ο καθένας από τους δύο μονομάχους; Μοιρασμένοι είναι, καθώς στην Ενωση ποτέ δεν έχουν κρύψει την… αγάπη τους για τον Καλογερόπουλο. Κάτι που ισχύει και με τον ΠΑΟΚ και τον Σιδηρόπουλο.

Ποιος θα «κερδίσει» σε αυτή την πρώτη μάχη του ντέρμπι; Οι πρώτες… εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η μπίλια πάει να κάτσει στο κίτρινο! Αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει… μοιρασιά, με «συμφωνία» και για τον δεύτερο γύρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ