Ολυμπιακός : Με Οτζίτζα η αποστολή για την Τρίπολη

Ολυμπιακός : Με Οτζίτζα η αποστολή για την Τρίπολη

Ο Οτζίτζα Οφόε είναι και πάλι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, με τον Βέλγο μέσο να είναι στην αποστολή των ερυθρόλευκων για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο Όσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε την αποστολή των πρωταθλητών για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Το σημαντικό νέο για τους πειραιώτες είναι η επιστροφή του Οτζίτζα Οφόε, καθώς ο Βέλγος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα.

Στην αποστολή των ερυθρόλευκων είναι και ο Κούτρης αλλά όχι ο Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός αμυντικός έκανε τις δύο τελευταίες προπονήσεις με την ομάδα, αλλά ο Γκαρθία δεν θέλει να ρισκάρει, γιατί ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 4 Φεβρουαρίου. Ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού, άφησε εκτός αποστολής και τον Χατζισαφί όπως και τον Ιγκόρ.

Η αποστολή των πρωταθλητών για τον αυριανό αγώνα στην Τρίπολη είναι η εξής: Προτό, Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Μποτία, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Μιραλάς, Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ και Σεμπά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ