Απολύμανση στους «Ζωσιμάδες» λόγω Άρη

Απολύμανση στους «Ζωσιμάδες» λόγω Άρη

Σήμερα (21/10) πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους «Ζωσιμάδες» καθώς το περασμένο Σάββατο ο Άρης είχε αγωνιστεί σε αυτό το γήπεδο.

Ο Άρης έχει ανακοινώσει ότι υπάρχουν 10 μέλη του θετικά στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ως εκ τούτου, πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους «Ζωσιμάδες» καθώς οι «κίτρινοι» είχαν χρησιμοποιήσει αυτό το γήπεδο ως έδρα τους στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ ανακοίνωσε ενόψει του αγώνα της Κυριακής (25/10) του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες» : «Στο πλαίσιο τήρησης όλων των προβλεπόμενων μέτρων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Γ.Γ.Α. και μετά την εμφάνιση θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού σε παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη που αγωνίστηκε το Σάββατο στα Γιάννενα, ολοκληρώθηκε σήμερα, η απολύμανση όλων των χώρων στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».

Συνεργεία απολύμανσης, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία στέκεται συνεχώς αρωγός στις δράσεις της Επιτροπής Διοίκησης, απολύμαναν με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, τους εξωτερικούς χώρους του γηπέδου, την αίθουσα κάτω από τη μεγάλη κερκίδα, τα αποδυτήρια και όλες τις αίθουσες και τους κλειστούς χώρους στους «Ζωσιμάδες».

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος Παντελής Κολόκας, εφαρμόζει απαρέγκλιτα όλα τα πρωτόκολλα και μέτρα που έχουν πάρει οι αρμόδιοι φορείς για τους αθλητικούς χώρους, με μοναδικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, στην περιοχή ευθύνης του ΠΕΑΚΙ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ