Η απόπειρα αυτοκτονίας του Λούπου και το επεισόδιο με τον Βαρδινογιάννη (vid)

Η απόπειρα αυτοκτονίας του Λούπου και το επεισόδιο με τον Βαρδινογιάννη (vid)

Ο παλαίμαχος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής περιέγραψε με... άσχημο τρόπο την εμπειρία του από τον Παναθηναϊκό.

Ένας από τους παλαίμαχους ο οποίος έχει πολύ άσχημες αναμνήσεις από την Ελλάδα, είναι ο Ντανούτ Λούπου… Ο Ρουμάνος είχε θεωρηθεί σημαντική μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και είχε μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη.

Μόνο που ο ίδιος δίνει μία άλλη διάσταση στην υπόθεση και εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα πλεκτάνης από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη! Ο Ρουμάνος μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού «Gazeta Sporturilor» με τίτλο «Prietenii lui Ovidiu» και προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις!

Ο Λούπου υποστήριξε ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, περιέγραψε τη σύλληψη του και ένα επεισόδιο με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη:

«Αφού έφυγα από τον Παναθηναϊκό έφτασα στην Κόρινθο, η οποία ήταν και αυτή ομάδα του Βαρδινογιάννη, στη συνέχεια στον ΟΦΗ, στην ομάδα του αδελφού του. Εκεί είχα έναν αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης που ήθελε να μου δώσει 2,5 εκατομμύρια, αλλά δεν με άφησαν. Γι ‘αυτό έφυγα από την Ελλάδα και ήρθα στη Ρουμανία.

Η Ατλέτικο είχε κάνει την προσφορά στον ΟΦΗ και δεν με άφησαν … Ο Βαρδινογιάνης ήταν πικρόχολος άνθρωπος. Το 1990, όταν έφυγα από την Ελλάδα, τον συνάντησα! Του έδωσα γροθιά, ναι… τον γρονθοκόπησα, δεν έχει σημασία τώρα. Αν λέω αλήθεια; Πώς μπορώ να κάνω το άσπρο, μαύρο; Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα για να ευχαριστήσω κάποιον.

Ναι, με είχαν συλλάβει στην Ελλάδα. Οταν συνέβη αυτό ήμουν στο περίπτερο για να πάρω τσιγάρα. Επειτα από 52 ημέρες περιπέτειας βρέθηκα στη φυλακή. Ο δικηγόρος με παράτησε, μου έδωσε τα λεφτά μου πίσω και είπε πως ήθελε να ζήσει ήρεμος, χωρίς προβλήματα. Ο Βαρδινογιάννης, εκείνα τα χρόνια, έκανε στην Ελλάδα αυτό που ήθελε, όπως ο Τσαουσέσκου στη Ρουμανία.

Στη φυλακή πήρα μια χούφτα χάπια, προσπάθησα να δηλητηριαστώ! Δεν είναι ψέματα. Ήθελα να δηλητηριαστώ και βρέθηκα στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα. Ο Βαρδινογιάννης φοβήθηκε με αυτά που έκανα. Ένας δικηγόρος μου έστειλε στη φυλακή να υπογράψω ένα λευκό χαρτί. Δεν ήθελα να υπογράψω, η γυναίκα μου με έπεισε. Τελικά το έκανα και αφέθηκα ελεύθερος. Αυτό το χαρτί ανέφερε πως εγκατέλειπα όλες τις οικονομικές απαιτήσεις που είχα. Είχα άλλα 3 χρόνια συμβολαίου. Όλα έγιναν για να σταματήσουν να μου δίνουν τα χρήματα. Θεωρήθηκα επικεφαλής της ρουμανικής μαφίας στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ