«Στο στόχαστρο της Βάσκο ντε Γκάμα ο Λέο Μάτος»

«Στο στόχαστρο της Βάσκο ντε Γκάμα ο Λέο Μάτος»

Δημοσίευμα από την Βραζιλία αναφέρει πως η Βάσκο ντε Γκάμα του Σα Πίντο έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Λέο Μάτος και κινείται για την απόκτηση του.

Η παράταση που πήρε η μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία δίνει το δικαίωμα σε πολλές ομάδες να αναζητήσουν ποδοσφαιριστές για να ενισχυθούν. Μια απ’ αυτές είναι και η Βάσκο ντε Γκάμα που έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Λέο Μάτος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα  από την Βραζιλία, «futebolinterior.com» η ιστορική ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο θέλει τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ για να ενισχύσει το ρόστερ μετά και την άφιξη του Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει μία εβδομάδα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βάσκο, η οποία δεν πάει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, καθώς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις.

Στις προθέσεις της είναι να αποκτήσει τον Λέο Μάτος και τον Γκουστάβο Τόρες, που αγωνίζεται στην Κολομβία.Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία έχει επεκταθεί λόγω covid μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου, οπότε θεωρητικά η μετακίνηση θα μπορούσε να γίνει, αν και δεν είναι στις προθέσεις του Δικεφάλου να αφήσει τον Λέο Μάτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ