Παναθηναϊκός : Στην αποστολή μετά από 11 μήνες ο Μολό

Παναθηναϊκός : Στην αποστολή μετά από 11 μήνες ο Μολό

Ο Γιοάν Μολό είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά από τις 24 Νοεμβρίου 2019. Μέσα και ο Μαουρίσιο, που αναμένεται να είναι βασικός.

Το έδειξε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων ο Λάζλο Μπόλονι και το έκανε πράξη με το… καλημέρα. Ο Γιοάν Μολό μετά από 11 μήνες είναι και πάλι σε αποστολή του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 24 Νοεμβρίου 2019 σε αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού, όταν και είχε μπει σαν αλλαγή για 13 λεπτά. Στη συνέχεια υπήρξε το επεισόδιο με τον Γιώργο Δώνη, πριν από ένα ματς με την Ξάνθη και βγήκε εκτός πλάνων, δόθηκε δανεικός, για να επιστρέψει το καλοκαίρι, με τον Πογιάτος να μην τον υπολογίζει.

Ο Μολό επέστρεψε στις προπονήσεις όταν ήρθε ο Μπόλονι, ο οποίος τον χρησιμοποίησε στο δίτερμα χθες και σήμερα τον έβαλε στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Βόλο.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Μαουρίσιο, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του και να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Εκτός είναι οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ, Βιγιαφάνιες, Βέλεθ, Αγιούμπ, Ιωαννίδης και Αντονίτο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Μολό, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ