ΑΕΚ : Ιβιτς-Καρέρα μίλησαν στους παίκτες, εξηγήσεις από Λιβάγια

ΑΕΚ : Ιβιτς-Καρέρα μίλησαν στους παίκτες, εξηγήσεις από Λιβάγια

Μια μέρα μετά τη συντριβή στην Πορτογαλία, Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα μίλησαν στους παίκτες της ΑΕΚ, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να ζητάει εξηγήσεις από τον Μάρκο Λιβάγια.

Ήταν δεδομένο πως η συντριβή στην Πορτογαλία από την Μπράγκα θα δρομολογούσε εξελίξεις στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα, με τους Μάσιμο Καρέρα και Ίλια Ίβιτς να αναλαμβάνουν δράση, μιλώντας στους παίκτες στα Σπάτα. Οι δυο τους θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα στους «κιτρινόμαυρους» για τα όσα έγιναν στο Estadio Municipal.

«Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι… Είμαστε καλή ομάδα και είμαστε στην αρχή. Δεν έχει κριθεί τίποτε. Ενα στραβό αποτέλεσμα δεν μας αλλάζει από τους στόχους μας. Στο χέρι μας είναι όλα. Ηρεμία για όλους, πάμε να πάρουμε ότι μας αξίζει» είπαν μεταξύ άλλων ο Ιλια Ιβιτς και ο Μάσιμο Καρέρα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Βεβαίως, ο Ίλια Ίβιτς θέλησε να τα πει και με τον Μάρκο Λιβάγια, ζητώντας εξηγήσεις από τον Κροάτη φορ για τη συμπεριφορά του στο ματς με τους Πορτογάλους. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης τον ρώτησε αν υπάρχει… θέμα με τον Μάσιμο Καρέρα, με τον 27χρονο φορ να είναι ξεκάθαρος.

Ο Λιβάγια υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα με τον Ιταλό τεχνικό, μετά και την αλλαγή στην… αλλαγή που έγινε κόντρα στην Μπράγκα. Όπως φαίνεται, το θέμα που προέκυψε θεωρείται λήξαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ