Αποκάλυψη Μαρτίνς στην Πορτογαλία: «Ανανέωσε ο Σεμέδο έως το 2024»

Αποκάλυψη Μαρτίνς στην Πορτογαλία: «Ανανέωσε ο Σεμέδο έως το 2024»

Ο προπονητής των Πειραιωτών μιλώντας στην Πορτογαλία αποκάλυψε ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Στην αποκάλυψη ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024 προέβη ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας σε πορτογαλικό Μέσο.

«Η επιθυμία του Σεμέδο έγινε πραγματικότητα. Είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Ηθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε. Ανανέωσε γιατί ήθελε να παίζει στο Champions League. Μέσα σε ένα χρόνο είχε πολύ μεγάλη εξέλιξη και με το νέο συμβόλαιο επιβραβεύτηκε. Είναι πολύ χαρούμενος και ξέρει ότι μέσω του Ολυμπιακού έχει μια χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στο Euro», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Πειραιωτών.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε μέχρι το 2024 και ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον βασικό του σέντερ μπακ, γεγονός που έκανε τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος πρόσφατα έκανε ντεμπούτο στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, ήταν ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της Μπενφίκα και ο Ζόρζε Ζέσους τον ήθελε διακαώς στους Αετούς της Λισαβόνας. Ο διεθνής άσος όμως έμεινε στον Ολυμπιακό και όπως αποκάλυψε ο Πέδρο Μαρτίνς, υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Ιβηρας και φέτος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, έχοντας αγωνιστεί ήδη σε 7 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Champions League. Πέρσι, κατέγραψε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 5 γκολ σε 3.883 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μαρτίνς αναφέρθηκε επίσης στη σπουδαία νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μαρσέιγ: «Ηταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά, καθώς ο όμιλος που βρισκόμαστε είναι πολύ δύσκολος και ανταγωνιστικός. Ο Ολυμπιακός όμως έχει δείξει ότι είναι πολύ καλά προετοιμασμένος γι’ αυτές τις μάχες. Ολες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης. Πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι που ακολουθεί με την Πόρτο», δήλωσε και στη συνέχεια μίλησε για τον αγώνα που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο Ντραγκάο: «Η Πόρτο έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο Μάντσεστερ, ασχέτως του αποτελέσματος. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και οι δύο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες νίκης», κατέληξε.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την πρώτη αγωνιστική ο Ολυμπιακός και η Μάντσεστερ Σίτι ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 3 πόντους, ενώ την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Πορτογαλία και η Μαρσέιγ θα υποδεχθεί την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ