Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Απόλλωνας Σμύρνης και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο της Ριζούπολης. Ας δούμε τα πεπραγμένα των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Παναθηναϊκός κόλλησε στο 0-0 στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με αρκετούς από τους παίκτες του να μην μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω κόντρα στους γηπεδούχους

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Είχε μια καταπληκτική επέμβαση στο πρώτο μέρος, στη φάση του δοκαριού του Απόλλωνα και κράτησε το μηδέν για τον Παναθηναϊκό. Όσες φορές χρειάστηκε έδειξε τα αντανακλαστικά του.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Δεν βοήθησε επιθετικά, αντιμετώπισε κάποια θέματα στην άμυνα και είχε μέτρια παρουσία. Πολύ χειρότερος από το ματς κόντρα σ

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Αντιμετώπισε προβλήματα όταν ο Απόλλωνας έβγαινε στην κόντρα. Δέχτηκε μια εύκολη ντρίπλα απ’ τον Ελμπάζ σε φάση που λίγο ήθελε να σκοράρει ο επιθετικός του Απόλλωνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Μέτρια παρουσία από τον αμυντικό του Παναθηναϊκού. Έκανε εύκολα λάθη, αλλά είχε σωστές τοποθετήσεις μέσα στη μεγάλη περιοχή.

ΙΝΣΟΥΑ: Δεν είχε την καλή απόδοση άλλων αγώνων και κυρίως αυτού κόντρα στην Κέρκυρα. Χάθηκε στη γενικότερη μετριότητα της ομάδας, με τα ανεβάσματά του να είναι αναποτελεσματικά.

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΝΗΣ: Ήταν κινητικός, δραστήριος, ήθελε να βοηθήσει, αλλά υπήρξε φλύαρος και αναποτελεσματικός. Παίδευε την μπάλα περισσότερο απ’ όσο χρειαζόταν.

ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: Απ’ τους καλύτερους του Παναθηναϊκού. Έτρεξε αρκετά, καλός στο αμυντικό κομμάτι με πολλά κοψίματα, προσπάθησε να βοηθήσει δημιουργικά, δίχως να το καταφέρει.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Μέτρια η παρουσία του χαφ του Παναθηναϊκού, ίσως στην τελευταία του συμμετοχή με τη φανέλα του τριφυλλιού. Δεν βοήθησε όσο θα περίμενε ο προπονητής του, κυρίως από τη μέση και μπροστά.

ΛΟΥΝΤ: Ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού. Κουβάλησε μπάλα, μοίρασε, θέλησε να απειλήσει, αλλά ήταν κι αυτός αναποτελεσματικός. Έδειξε χαρακτήρα σε μια περίοδο που η ομάδα του τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

ΑΛΤΜΑΝ: Έχασε μια σπουδαία και μάλλον εύκολη ευκαιρία στο τετ α τετ του πρώτου ημιχρόνου. Γενικά ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά ήταν φλύαρος στην τελική προσπάθεια. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

ΔΩΝΗΣ: Ξεχώρισε ξανά για τον τρόπο με τον οποίο κινείται σαν φορ, αλλά ήταν μακριά από τις φάσεις και δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός.

ΣΤΑΪΚΟΣ: Μπήκε για να δώσει ανάσες και τρεξίματα στο τελευταίο τέταρτο του ματς, δίχως να καταφέρει να ξεχωρίσει, ενώ… κατάφερε και να αποβληθεί.

ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ: Είχε μια ωραία ενέργεια προς το φινάλε, την οποία δεν τελείωσε. Μπήκε σε ένα σημείο που δεν μπορούσε να βοηθήσει ιδιαίτερα.

ΠΙΣΠΑΣ: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ