ΑΕΚ : Ισοφάρισε ρεκόρ καριέρας ο Λάζαρος

ΑΕΚ : Ισοφάρισε ρεκόρ καριέρας ο Λάζαρος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έφτασε τα 5 γκολ στην Superleague ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ του στη διοργάνωση!

Έχοντας ήδη αγωνιστεί με τις φανέλες των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στο παρελθόν, το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε στην πατρίδα του για χάρη της ΑΕΚ μετά από 3,5 σεζόν στην Ιταλία για τις Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα και Σαμπντόρια. Την πρώτη του χρονιά στα κιτρινόμαυρα, σκόραρε οκτώ γκολ και μοίρασε έξι ασίστ (σε όλες τις διοργανώσεις). Φέτος ήδη από την 19η στροφή του πρωταθλήματος, ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στη Superleague! Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο…

Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία, άνοιξε το σκορ για την Ένωση με κοντινό πλασέ, εκμεταλλευόμενος το εξαιρετικό γύρισμα του Σιμόες (1-0). Αυτό ήταν το τέρμα υπ’αριθμόν 5 του Έλληνα άσου στο πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, με τον εν λόγω γκολ έφτασε τα 5 συνολικά τη φετινή σεζόν, ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ του στο πρωτάθλημα! Πιο αναλυτικά ο 31χρονος άσος, πριν νικήσει τον Πίτκα της Λαμίας, σκόραρε στις 17/09 στο ματς του πρώτου γύρου κόντρα στους Λαμιώτες (1-0), σκόραρε δις κόντρα στον Ολυμπιακό στο 3-2 του ΟΑΚΑ, βρήκε δίχτυα και απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στην εμφατική νίκη με 4-1 της Ένωσης.

Στην παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, ο Λάζαρος έχει καταφέρει να πετύχει ξανά πέντε τέρματα, τη σεζόν 2010-11 με την φανέλα των «πρασίνων» σε 26 συμμετοχές στη Superleauge και πέρυσι (2016-17) στις υπηρεσίες της Ένωσης, σε συνολικά 30 παιχνίδια. Φέτος, το κατάφερε στην 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχοντας αγωνιστεί σε 17 ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ