Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Superleague

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Superleague

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Βόλο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 – Παραμένουν χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα οι Πράσινοι.

Χωρίς νίκη παραμένει στο φετινό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Βόλο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Οι Πράσινοι προηγήθηκαν με τον Καρλίτος στο 56, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση στο 90+2’ από την ομάδα της Θεσσαλίας.  Ο Παναθηναϊκός μετά το 1-1 με τον Βόλο, παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 3 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια. Από την άλλη, ο Βόλος έφτασε τους 11 πόντους και ανέβηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Τριφύλλι έχει ένα ματς λιγότερο, καθώς είχε αναβληθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Υπενθυμίζουμε ότι αναβλήθηκαν τα παιχνίδια ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΑΕΛ – Αρης, το πρώτο λόγω των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων των δύο ομάδων και το δεύτερο λόγω κορωνοϊού, αφού υπήρξαν πολλά κρούσματα στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Σάββατο, 24/10

Παναθηναϊκός – Βόλος 1-1

Κυριακή 25/10

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 16:00
Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 18:15
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 20:30

Δευτέρα 26/10

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 19:30

*** Αναβλήθηκαν τα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΛ-Αρης.

Η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ