ΑΕΚ – Λαμία : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

ΑΕΚ – Λαμία : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Το σούπερ ματς του Λόπες, ο καθοριστικός Λιβάγια, ο χαμηλών πτήσεων Μοράν και ο εγκλωβισμένος Μασούντ. Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ από to10.gr.

Η ΑΕΚ νίκησε την Λαμία με 2-0, με τον Λόπες να είναι ο καλύτερος παίκτης των κιτρινόμαυρων.

Τσιντώτας: Ήταν σταθερός παρά την αγωνιστική απραξία του τελευταίου διαστήματος, καταγράφοντας και μια σωτήρια επέμβαση, με το ματς στο 1-0.

Γκάλο: Στο πρώτο μέρος ήταν από τους καλύτερους της ΑΕΚ, με πολλή δουλειά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Όσο περνούσε η ώρα πάντως περιόριζε τα ανεβάσματά του, κρατώντας προφανώς και δυνάμεις.

Βράνιες: Επέστρεψε στη δράση μετά από ένα σημαντικό διάστημα και αρκετές… εντάσεις, έχοντας καλή αγωνιστική παρουσία. Ωστόσο ανά στιγμές έβγαζε έναν εκνευρισμό που δεν δικαιολογούνταν από το παιχνίδι.

Λαμπρόπουλος: Σταθερός και σε κάποιες περιπτώσεις καθοριστικός, με πολύ καλή παρουσία στα μετόπισθεν. Ενώ παράλληλα βοήθησε και στην ανάπτυξη της ΑΕΚ, ψάχνοντας κάποιες μεγάλες μπαλιές από την άμυνα.

Λόπες: Από τους καλύτερους της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος μπακ επέστρεψε στη θέση του και έκανε σούπερ ματς, με πολλά ανεβάσματα, εύστοχες σέντρες και παράλληλα συνέπεια στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Σιμόες: Ο αρχηγός της ΑΕΚ επέστρεψε μετά από καιρό στη βασική ενδεκάδα και είχε την γνωστή παρουσία του στο κέντρο, με τρεξίματα, κλεψίματα και κάλυψη χώρων.

Mοράν: Λίγα πράγματα από τον Ισπανό μέσο, που έχασε αρκετές προσωπικές μονομαχίες ενώ είχε και λάθος επιλογές με την μπάλα στα πόδια.

Χριστοδουλόπουλος: Ξεκίνησε το ματς με νευρικότητα και λάθη, όμως ήταν εκεί όταν έπρεπε, για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει τον δρόμο για τη νίκη.

Μασούντ: Με εξαίρεση μια κάθετη προς τον Λιβάγια στο πρώτο ημίχρονο, ο Ιρανός άσος δεν μπόρεσε να δώσει πολλά στο δημιουργικό κομμάτι, με την άμυνα των φιλοξενούμενων να περιορίζει σχετικά εύκολα τη δράση του.

Μπακασέτας: Πήρε πάνω του προσπάθειες ενώ είχε και καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Επίσης, από το δικό του σουτ ξεκίνησε η φάση του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ, που έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση.

Λιβάγια: Σούπερ ματς από τον Κροάτη φορ, που απείλησε την αντίπαλη εστία, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα της Λαμίας, ενώ βρήκε δίχτυα για άλλη μια αγωνιστική.

Κλωναρίδης: Πήρε θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης με στόχο να «τρέξει» την άμυνα της Λαμίας και να δημιουργήσει ρήγματα, όμως δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Γιακουμάκης: Δεν τροφοδοτήθηκε στα λεπτά που αγωνίστηκε και ως εκ τούτου δεν μπόρεσε να βρεθεί σε θέση να απειλήσει.

Αϊντάρεβιτς: Προσπάθησε να περάσει κάποιες κάθετες είτε προς τον Γιακουμάκη είτε προς τους ακραίους, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Προπονητής: Μανόλο Χιμένεθ: Επιχείρησε να φρεσκάρει την ομάδα του ενόψει και των ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τις επιλογές του σε έναν βαθμό να βγαίνουν και την ΑΕΚ να παρουσιάζει μια σχετικά καλή εικόνα. Η διατήρηση του 4-4-1-1 αποδείχθηκε σωστή επιλογή για αυτό το ματς, αφού η ΑΕΚ έπαιξε πολύ από τα άκρα και από εκεί δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα στη Λαμία.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ