Τεννές : «Δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ, ικανοποιημένος από την προσπάθεια μας»

Τεννές : «Δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ, ικανοποιημένος από την προσπάθεια μας»

Ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των κιτρινόμαυρων και τόνισε πως οι απουσίες της Λαμίας δεν της επέτρεψαν να κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της Λαμίας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος τόνισε πως η νίκη της ΑΕΚ (2-0) ήταν δίκαιη.

Παράλληλα, ο 65χρονος τεχνικός επισήμανε πως οι απουσίες των Φθιωτών τους στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι και υπογράμμισε πως το μυαλό όλων είναι πλέον στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μπάμπης Τεννές:

«Είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο έγινε δυσκολότερο λόγω των πολλών απουσιών που είχαμε με τιμωρίες και τραυματισμούς. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τρία πολύ δύσκολα ματς στην εβδομάδα αλλά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ, δεν το συζητάμε. Έρχονται κι άλλα πολύ δύσκολα ματς για εμάς, πρέπει να ανταποκριθούμε, το μυαλό μας πλέον είναι στον αγώνα που έρχεται με τον Ατρόμητο. Όταν χάνεις το ματς δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος αλλά σήμερα είχαμε στο γήπεδο παιδιά που δεν είχαν παίξει καθόλου φέτος. Νομίζω στάθηκαν καλά κόντρα σε πολύ δυνατό αντίπαλο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, όχι από το αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ