Σαμπανάτζοβιτς : «Έτοιμος όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής»

Σαμπανάτζοβιτς : «Έτοιμος όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής»

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς μίλησε για την ετοιμότητά του, για το ματς με την Μπράγκα και για το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ

Πανέτοιμος να αγωνιστεί, όποτε του ζητηθεί από τον Μάσιμο Καρέρα δήλωσε ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς.

Ο νεαρός χαφ της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA κι αναφέρθηκε επίσης στο παιχνίδι με την Μπράγκα και τη βαριά ήττα από τους Πορτογάλους, αλλά και την κρισιμότητα του αποψινού απέναντι στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το ματς με την Μπράγκα: «Φυσικά και δεν ειμαι ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα. Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ήταν εντάξει. Σταθήκαμε, μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ. Στο δεύτερο ίσως θα έπρεπε να ήμασταν πιο επιθετικοί, έτσι ώστε να σκοράρουμε κάποιο γκολ και να αποφύγουμε αυτό το τελικό αποτέλεσμα».

Αν ήταν άδικο το τελικό σκορ, βάσει εικόνας της ομάδας; «Ισως δεν αξίζαμε αυτό το σκορ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε περισσότερες επιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο, ανοιχτήκαμε και ο αντίπαλος εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες».

Πόσο εύκολο είναι για έναν παίκτη να παίζει ανά τρεις ημέρες και να ταξιδεύει; «Φυσικά δεν είναι εύκολο. Αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνηθίσουμε και να προσαρμοστούμε. Φέτος είμαστε και στην Ευρώπη, άρα πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι».

Για τη δική του ετοιμότητα, αν κληθεί να βοηθήσει; «Η δουλειά μου είναι να είμαι πανέτοιμος όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής. Αν ο προπονητής μου το ζητήσει, εγώ θα προσπαθήσω να αρπάξω την ευκαιρία και να κάνω το καλύτερο δυνατό».

Αν μπορεί να ξεκινήσει με τον ΠΑΣ; «Δεν το γνωρίζω».

Πώς περιμένει το ματς με τον ΠΑΣ; «Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνιδι. Θα είναι δύσκολο. Τα Γιάννινα έχουν κάνει καλή αρχή, εμείς είχαμε ματς πριν λίγες ημέρες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε εκεί και να πάρουμε τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνουμε».

Για τη νίκη που χρειάζεται η ομάδα για ηρεμία και στα αποδυτήρια; «Ξεκάθαρα. Αυτό το παιχνίδι είναι το πλέον σημαντικό για εμάς. Πρέπει να το πάρουμε πολύ σοβαρά και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ