Χερόνιμο Μπαράλες : Βλέπει ΟΦΗ και… αφηνιάζει (vids)

Χερόνιμο Μπαράλες : Βλέπει ΟΦΗ και… αφηνιάζει (vids)

Ο Χερόνιμο Μπαράλες σκόραρε το νικητήριο τέρμα του Αστέρα Τρίπολης επί του ΟΦΗ και έφτασε τα 7 γκολ με αντίπαλους τους Κρητικούς.

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε μια σημαντική νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, επικρατώντας με 1-0 και έφτασε τους 10 βαθμούς συνεχίζοντας να είναι αήττητος εντός έδρας. Μεγάλος πρωταγωνιστής και πάλι για τους Αρκάδες, αλλά και σκόρερ του «χρυσού» τέρματος ήταν ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους Κρητικούς.

Ο Αργεντινός επιθετικός που έχει φάει τα ελληνικά γήπεδα με το κουτάλι σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, παράλληλα όμως συνέχισε να σκοράρει απέναντι στον ΟΦΗ, με τους μελανόλευκους να είναι η αγαπημένη του ομάδα. Το τέρμα που σημείωσε ήταν το 7ο κόντρα στους Ηρακλειώτες, με τον Μπαράλες να έχει βρει «μελανόλευκα» δίχτυα τόσο ως παίκτης του Αστέρα αλλά και ως παίκτης της Λαμίας.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από το σημερινό γκολ, ο Μπαράλες βρήκε δίχτυα κόντρα στον ΟΦΗ τη σεζόν 2014-15 και στη μεγάλη νίκη με 6-1 του Αστέρα. Τότε ο Αργεντινός είχε κάνει χατ-τρικ σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Μπαράλες εκτός από το χατ-τρικ πέρσι τον Ιανουάριο (12/1/2020) είχε βρει και πάλι δίχτυα κόντρα στους Κρητικούς και μάλιστα δυο φορές στη νίκη με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης. Πέρα από τον Αστέρα ωστόσο και τα έξι τέρματα του με τη φανέλα του επί των Κρητικών έχει σκοράρει και με τη Λαμία τη σεζόν 2018-19. Ειδικότερα στις 7/10 ο Αργεντινός στράικερ είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα της ομάδας της Φθιώτιδας στην ισοπαλία (1-1) με τον ΟΦΗ.

Τα τρία γκολ του Μπαράλες κόντρα στον ΟΦΗ το 2015:

Τα δυο γκολ του Μπαράλες στη νίκη με 2-0 στις 12/1/2020:

Το γκολ του με τη Λαμία κόντρα στον ΟΦΗ:

Το γκολ στη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ