«Επιασε» τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Superleague

«Επιασε» τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Superleague

Η ΑΕΚ πέρασε από τα Γιάννενα με 1-0 και με 10 βαθμούς σε 5 παιχνίδια έπιασε τον Ολυμπιακό στην 3η θέση – Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Με το τρίποντο στις αποσκευές της επιστρέφει από τα Γιάννενα η ΑΕΚ.

Η Ενωση με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στου Καρίμ Ανσαριφάρντ επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 και με 10 βαθμούς σε 5 παιχνίδια, έπιασε στην τρίτη θέση τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, οι Ηπειρώτες, που είδαν να τους ακυρώνονται δύο γκολ μέσω VAR, έμειναν στους 5 πόντους. Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ. Οι Αρκάδες έφτασαν τους 10 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί έμειναν στους 7.

Υπενθυμίζουμε ότι αναβλήθηκαν τα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ΑΕΛ – Αρης και Απόλλων Σμύρνης – Λαμία, το πρώτο λόγω των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων των δύο ομάδων και τα άλλα δύο λόγω κορωνοϊού, αφού υπήρξαν πολλά κρούσματα στους Θεσσαλονικείς και την ομάδα της Ριζούπολης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει δύο ματς λιγότερα, όπως επίσης και η ΑΕΛ, τρία παιχνίδια λιγότερα έχει ο Απόλλων Σμύρνης και από ένα οι Αρης, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός και Λαμία, ενώ την Δευτέρα (26/10) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Ατρόμητος – Παναιτωλικός (19:30).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Σάββατο, 24/10

Παναθηναϊκός – Βόλος 1-1

Κυριακή 25/10

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-1

Δευτέρα 26/10

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 19:30

*** Αναβλήθηκαν τα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ΑΕΛ-Αρης και Απόλλων Σμύρνης – Λαμία

Η βαθμολογία:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ