Απόλλων Σμύρνης : Κλήθηκε στην εθνική Λιθουανίας ο Σλίβκα

Απόλλων Σμύρνης : Κλήθηκε στην εθνική Λιθουανίας ο Σλίβκα

Ο Βικίντας Σλίβκα κλήθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα του έπειτα από τις καλές εμφανίσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Απόλλων Σμύρνης, με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστό πως ο Βικίντας Σλίβκα θα εκπροσωπήσει την Λιθουανία στα τρία παιχνίδια του Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος μέσος κλήθηκε από την εθνική ομάδα της χώρας του, έπειτα από τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε με τον ελληνικό σύλλογο.

Αναλυτικά, η χώρα του θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες εθνικές των Νησιά Φερόε (11/11), Λευκορωσία (15/11), Καζακστάν (18/11). Να θυμίσουμε πως ο άσος του Απόλλωνα μετράει ήδη 38 διεθνή συμμετοχές με απολογισμό δύο τέρματα και μία ασίστ.

Ακόμα, ο νεαρός χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε από την Χιμπέρνιαν και έχει δύο παρουσίες με την ελληνική ομάδα στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την κλήση του Βικίντας Σλίβκα στην Εθνική ομάδα της Λιθουανίας για τρεις αγώνες μέσα στον Νοέμβριο γνωστοποίησε με σχετικό έγγραφο η Ομοσπονδία της Λιθουανίας. Πρόκειται για τον φιλικό αγώνα Λιθουανία – Νησιά Φερόε (11/11/2020) και τους αγώνες Λευκορωσία – Λιθουανία (15/11/2020) και Καζακστάν – Λιθουανία (18/11/2020) για το Nations League.

Ο Σλίβκα θα πρέπει να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Λιθουανίας στις 9 Νοεμβρίου και να αποδεσμευτεί από αυτή στις 19 του ίδιου μήνα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ