«Λιώνει» στη γυμναστική ο Καμαρά και περιμένει το νέο τεστ (vids)

«Λιώνει» στη γυμναστική ο Καμαρά και περιμένει το νέο τεστ (vids)

O διεθνής άσος των Πειραιωτών παραμένει στο σπίτι του απομονωμένος, αλλά «καταπίνει» χιλιόμετρα στον διάδρομο γυμναστικής για να είναι έτοιμος όταν επιστρέψει στις προπονήσεις - Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε νέο τεστ για κορωνοϊό.

Αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετράει ο Μαντί Καμαρά.

Ο Αφρικανός μέσος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν το παιχνίδι με την Μαρσέιγ (21/10), για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και βρίσκεται στην τελική ευθεία για να την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Ολο αυτό το διάστημα ο διεθνής άσος των Πειραιωτών βρίσκεται στο σπίτι του, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, απομονωμένος. Παρόλα αυτά, ο Μαντί Καμαρά, δεν σταματάει να δουλεύει στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, με στόχο να είναι στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο όταν επιστρέψει στις προπονήσεις των Πειραιωτών.

Χαρακτηριστικά είναι τα βίντεο που ανέβασε στα social media την Τετάρτη και τα οποία τον δείχνουν να καταπίνει… χιλιόμετρα πάνω σε διάδρομο γυμναστικής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μαντί Καμαρά πριν από τέσσερις ημέρες είχε υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο βγήκε θετικό, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί σε νέο τεστ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με τον Αφρικανό χαφ και αν βρίσκεται στη διάθεσή του για το παιχνίδι που ακολουθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας με την Σίτι στο Μάντσεστερ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Δείτε τα βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ