Επαφές για 2+1 περιπτώσεις εξτρέμ η ΑΕΚ

Επαφές για 2+1 περιπτώσεις εξτρέμ η ΑΕΚ

Η «αλμυρή» περίπτωση του Βολκάν Σεν, η λύση του Τόνεφ και η τρίτη περίπτωση ακραίου που δουλεύεται κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το κενό που υπάρχει στα άκρα της επίθεσης της ΑΕΚ είναι εμφανές και δεν προέκυψε τώρα. Η Ένωση, μετά και την αποχώρηση των Πατίτο, Τρίστασον, καλύπτει τη θέση του αριστερού εξτρέμ είτε με τον Λόπες, είτε με τον Μπακασέτα ή ακόμα και τον Μασούντ. Με κανέναν από τους παραπάνω να μην είναι όμως ακραίος επιθετικός.

Η παραπάνω ανάγκη της ΑΕΚ φαίνεται πως θα καλυφθεί, έστω και στο φινάλε των μεταγραφών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ένωση κάνει τα τελευταία 24ωρα προσπάθεια για να αποκτήσει έναν εξτρέμ πρώτης γραμμής, προκειμένου να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει του δεύτερου και σημαντικότερου μέρους της σεζόν. Καλύπτοντας μια βασική αγωνιστική της ανάγκη και ανεβαίνοντας επίπεδο.

Το όνομα του Τούρκου Βολκάν Σεν είναι μεταξύ αυτών που απασχολούν, παρά τις δύο διαψεύσεις από πλευράς ΑΕΚ σχετικά με το προχωρημένο της υπόθεσης. Η Ένωση προσπαθεί επί της ουσίας να ρίξει τις απαιτήσεις του παίκτη και της Τραμπζοσπόρ, φέρνοντας το όλο θέμα στα μέτρα της. Καθώς ο Σεν είναι μια αναμφίβολα δύσκολα και «αλμυρή» περίπτωση, που με τα δεδομένα που αρχικά έπεσαν στο τραπέζι θα μπορούσε να κοστίσει στην ΑΕΚ πάνω από 700.000 ευρώ, μόνο μέχρι το καλοκαίρι.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ πάντως για τον Τούρκο διεθνή γίνεται και το όλο θέμα δεν έχει εγκαταλειφθεί. Χωρίς να είναι πάντως το μοναδικό που απασχολεί. Η ΑΕΚ έχει στην ατζέντα της το όνομα του Αλεξάνταρ Τόνεφ, του 28χρονου Βούλγαρου ακραίου της Κροτόνε, που είναι σαφέστατα μια πιο βατή λύση. Ενώ υπάρχει και μία ακόμα περίπτωση που δουλεύεται κάτω από άκρα μυστικότητα. Με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για παίκτη με θητεία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το βέβαιο είναι πάντως πως στο φινάλε των μεταγραφών η ΑΕΚ δείχνει να βρίσκεται σε κατάσταση… επιφυλακής. Προχωρώντας σε επαφές για να κλείσει μία ακόμα μεταγραφή, που θα αφορά όπως φαίνεται σε αριστερό εξτρέμ. Προκειμένου η Ένωση να καλύψει το σημαντικότερο κενό του ρόστερ της και να δείχνει πανέτοιμη για την τελική ευθεία της σεζόν, που την βρίσκει να μετέχει σε τρεις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ