Ολυμπιακός : Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς για Απόλλωνα

Ολυμπιακός : Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς για Απόλλωνα

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε μετά την ήττα στο Ντραγκάο και ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για το Σαββατιάτικο ματς (15:00) με τον Απόλλωνα, όπου αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Πορτογαλία, καθώς αν και ήταν καλύτερος από την Πόρτο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, του στοίχισαν τα ατομικά λάθη και εντέλει ηττήθηκε με 2-0.

Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν από το Πόρτο και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και στο ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Απόλλωνα (15:00) στο Καραϊσκάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει λίγες μέρες για να προετοιμάσει την ομάδα για το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ πρόκειται να προχωρήσει σε ροτέισον, ενόψει και του μεγάλου ματς που ακολουθεί την Τρίτη (3/11, 22:00) στο Μάντσεστερ με τη Σίτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δώσει «ανάσες» σε αρκετούς παίκτες που αγωνίστηκαν στο Ντραγκάο, με τους Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χολέμπας να κάθονται στον πάγκο, ενώ πιθανότατα το ίδιο να συμβεί και με τον Ραφίνια.

Αντίθετα, φανέλα βασικού πρόκειται να πάρουν στο Σαββατιάτικο παιχνίδι τόσο ο Φορτούνης με τον Χασάν, αλλά και οι νεοαποκτηθέντες Βινάγκρε, Πέπε και Ντρέγκερ.

Ο Μαρτίνς ουσιαστικά μετά την προπόνηση της Παρασκευής πρόκειται να καταλήξει στο πλάνο του για την ενδεκάδα ενόψει Απόλλωνα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και το έτερο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, ο Μπρούμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ