Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Με γκολ του Πρίγιοβιτς, από την άσπρη βούλα ο ΠΑΟΚ, ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου.

Χρειάστηκε να περάσουν 85 λεπτά για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ ν’ ανοίξει την άμυνα του Παναιτωλικού και να παραβιάσει την εστία του εξαιρετικού σήμερα Κυριακίδη για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πασχαλάκης: Ο 28χρονος κράτησε για ένα ακόμα παιχνίδι ανέπαφη την εστία του. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί με τις επεμβάσεις του.

Μάτος: Ο έμπειρος αμυντικός είχε και σήμερα πολύ δουλειά κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Άφησε αρκετές φορές τον χώρο ευθύνης του για να δημιουργήσει, αλλά και να χριστεί σκόρερ

Βαρέλα: Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στους επιθετικούς του Παναιτωλικού, ενώ πολύ συχνά άφηνε την άμυνα του για να βοηθήσει επιθετικά. Μάλιστα ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι στην ανατροπή του Μιχάι.

Κρέσπο: Ο Ισπανός δένει καλύτερα με τον Βαρέλα στην άμυνα του ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε και στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Βιεϊρίνια: Είχε την μεγαλύτερη ευθύνη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε πολλά χιλιόμετρα σε όλη την αριστερή πτέρυγα πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση για ένα ακόμα παιχνίδι.

Μαουρίτσιο: Ο Βραζιλιάνος μέσος πάλεψε στο χώρο του κέντρου όμως ήταν πολύ καλά κλεισμένος και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο ήθελε στο δημιουργικό κομμάτι

Κάνιας: Για ένα ακόμα παιχνίδι φέτος που ξεκίνησε βασικός, ο Ισπανός έκανε πολλά λάθη. Επέστρεψε τους παίκτες του Παναιτωλικού να κάνουν παιχνίδι από τον άξονα και με κάθετες πάσες.

Ελ Καντουρί: Ο Μαροκινός αντικαταστάθηκε από τον Μπίσεσβαρ στο 21ο λεπτό χωρίς σ’ αυτό το μικρό διάστημα που αγωνίστηκε να δείξει κάτι το σημαντικό. Ο Ελ Καντουρί αποχώρησε λόγο ενός τραβήγματος στον οπίσθιο μηριαίο.

Λημνιός: Ο νεαρός πλάγιος επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν βοήθησε όσο θα ήθελε ο Ράζβαν Λουτσέσκου επιθετικά την ομάδα του. Σωστή η απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού να τον αντικαταστήσει νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Κάμπος: Ο Ανγκολέζος επιθετικός έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ όταν απέναντι από τον Κυριακίδη σούταρε άουτ. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε διάθεση για να βοηθήσει την ομάδα του.

Πρίγιοβιτς: Ο Σέρβος επιθετικός έσπασε το ρόδι στα εκτός έδρας παιχνίδια, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μακριά από την Τούμπα.

Μπίσεσβαρ: Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην 11αδα και έδωσε άλλη πνοή στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ. Κέρδισε πολλά φάουλ δίνοντας στημένες μπάλες στην ομάδα του.

Μακ: Ο Σλοβάκος μπήκε στο παιχνίδι σε μια προσπάθεια να πιέσει την εστία του Κυριακίδη για το γκολ της νίκης

Σάκχοφ: Ο Ουκρανός μέσος αγωνίστηκε ελάχιστα στο αποψινό παιχνίδι και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ