Ολυμπιακός: Με Τιάγκο Σίλβα η αποστολή, με «νέους» η 11άδα με Απόλλων Σμύρνης, βασικός και ο Λοβέρα

Ολυμπιακός: Με Τιάγκο Σίλβα η αποστολή, με «νέους» η 11άδα με Απόλλων Σμύρνης, βασικός και ο Λοβέρα

Ο Ολυμπιακός με τον Τιάγκο Σίλβα πρώτη φορά στην αποστολή ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τους Ντρέγκερ, Βινάγκρε, Πέπε, Μπρούμα υποψήφιους για την 11άδα! Εκτός ο Ραφίνια.

Ο Ολυμπιακός θέλει να γυρίσει σελίδα και να αφήσει πίσω του το κακό αποτέλεσμα με την Πόρτο. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Κυριολεκτικά «νέο», καθώς η ομάδα που ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να είναι αλλαγμένη έως και κατά 6 ποδοσφαιριστές, σε σχέση με τον 11άδα που παρουσίασε κόντρα στους Δράκους.

Όλα δείχνουν ότι ο Χολέμπας και Ραφίνια θα μείνουν στον πάγκο, με τους Βινάγκρε και Ντρέγκερ αντίστοιχα να παίρνουν τις θέσεις τους. Στο κέντρο της άμυνας Σεμέδο και Σισέ θα αγωνιστούν αναγκαστικά, από τη στιγμή που ο Μπα έχει κορωνοϊό. Στη μεσαία γραμμή ο Πέπε αναμένεται να πάρει τη θέση του Μπουχαλάκη, με τον Εμβιλά να παίρνει θέση δίπλα του. Μπροστά τους ο Φορτούνης ενδέχεται να πάρει τη θέση του Βαλμπουενά, που αναμένεται να ξεκουραστεί, στη δεξιά πλευρά ο Μπρούμα διεκδικεί θέση, ενώ στην αριστερή δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά βασικό φέτος τον Μάξι Λοβέρα, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Οσο για την επίθεση, οι πιθανότητες μεταξύ Ελ Αραμπί και Χασάν είναι 50-50.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τιάγκο Σίλβα είναι στην αποστολή. Ο Πορτογάλος μέσος, που αποκτήθηκε από τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών από τον Ολυμπιακό, σχεδόν έναν μήνα μετά την άφιξη του δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί καθώς έως και πριν μια εβδομάδα δεν μπορούσε καν να προπονηθεί. Πλέον όμως είναι καλά, έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και μετράει αντίστροφα και για την πρώτη του συμμετοχή. Με τον Μαρτίνς να εκτιμά πολύ την ποδοσφαιρική του αξία και να τον περιμένει.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Παρασκευής στο Ρέντη με τον Μαρτίνς να αφήνει εκτός Βρουσάι, Τζολάκη, αλλά και τους Σουντανί, Μπα, Καμαρά, που έχουν κορωνοϊό. Αναλυτικά: Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μπρούμα, Μπρούνο, Σισέ, Κάιπερς, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χασάν, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Λοβέρα, Μασούρας, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βινάγκρε.

«Καθαρίστε το γρήγορα»

Ο Ολυμπιακός βιώνει ένα ποδοσφαιρικό παράδοξο τη φετινή σεζόν, καθώς ακόμη δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε κανένα πρώτο ημίχρονο τον έως τώρα αγώνων του. Κόντρα στον Απόλλωνα, λοιπόν θέλει να το αλλάξει αυτό. Και για αυτόν τον λόγο ο Μαρτίνς ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν τη δουλειά τους και να «καθαρίσουν» από το πρώτο ημίχρονο των αγώνα με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κρατήσει δυνάμεις και ενόψει του πολύ δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ