Λαμπρόπουλος : «Μόνο για τη νίκη στο Καραϊσκάκη»

Λαμπρόπουλος : «Μόνο για τη νίκη στο Καραϊσκάκη»

Ο στόπερ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο ντέρμπι που έρχεται με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Με δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για τα ντέρμπι που έρχονται με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τονίζοντας πως η Ένωση πήρε αυτό που ήθελε στο πρώτο ματς του «Καραϊσκάκης», όμως την Κυριακή θα αγωνιστεί μόνο για τη νίκη. Προκειμένου να βρεθεί ξανά στην κορυφή της βαθμολογικού πίνακα.

«Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο. Τώρα δεν θα είναι ίδιο ματς, άλλοι στόχοι στο πρωτάθλημα. Διακυβεύονται πάρα πολλά πράγματα σε αυτό το ματς. Αν κερδίσουμε θα είμαστε ισόβαθμοι ή πάνω από τον Ολυμπιακό. Αν δεν κερδίσουμε πρέπει να καλύψουμε μεγάλη διαφορά και να εξαρτόμαστε από τους άλλους δύο διεκδικητές.
Θα μπούμε για να κερδίσουμε από το πρώτο λεπτό και ελπίζω να το καταφέρουμε. Γενικά προηγουμένως υπήρχαν δύσκολες καταστάσεις στα αποδυτήρια, για προπονητές, διοικήσεις και για τους οπαδούς μετά από τέτοια ντέρμπι. Υπάρχει πίεση. Τώρα αυτό το ματς είναι τελικός, το βλέπουν όλοι έτσι. Το πρωτάθλημα είναι 30 αγωνιστικές. Αν είχαμε κερδίσει Απόλλωνα Σμύρνης και Λάρισα στα δύο ματς που μείναμε στο 0-0 θα ήμασταν από πάνω τώρα», είπε ο Λαμπρόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ