Ολυμπιακός : Τραυματίας έφυγε ο Φορτούνης, συνεχίζεται το παράδοξο με τον αρχηγό

Ολυμπιακός : Τραυματίας έφυγε ο Φορτούνης, συνεχίζεται το παράδοξο με τον αρχηγό

«Ποδοσφαιρική» η αλλαγή του είπε ο Μαρτίνς, ο Φορτούνης όμως έφυγε με το αριστερό πόδι «δεμένο».

Προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ο Κώστας Φορτούνης αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα του σημερινού αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Διότι ο αρχηγός μάτια δεν έβγαζε, αλλά είχε σχετικά μια συμπαθητική παρουσία ως τα μισά του δρόμου,  και ουσιαστικά ήταν και η μοναδική πηγή ενέργειας των Ερυθρόλευκων. Από δικές του στημένες μπάλες απείλησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο.

Πως λοιπόν αντικαταστάθηκε; Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε πως ήταν μια προσωπική του απόφαση με αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια. Ο Φορτούνης όμως από το Καραϊσκάκη  έφυγε τραυματίας. Με το αριστερό του πόδι «δεμένο».

Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό σε σημείο που να ανοίγει συζήτηση για το αν θα ταξιδέψει τη Δευτέρα στο Μάντσεστερ. Προφανώς όμως αύριο στον Ρέντη θα υπάρχει μια εικόνα πιο «καθαρή».

Ο διεθνής μεσο-επιθετικός πάντως θα έχει να το λέει αυτό που του συμβαίνει φέτος. Σε όποιο ματς ξεκινά βασικός μάλλον δεν του προκύπτει. Σε όποιο έρχεται από τον πάγκο γίνεται «παράγοντας» της αναμέτρησης.

Στο πρωτάθλημα ο Φορτούνης έχει ένα γκολ (αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης) σε ματς που ήρθε από τον πάγκο στο 46΄. Έχει μια ασίστ μπαίνοντας στο ίδιο χρονικό σημείο στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Και μια ασίστ με τον Ατρόμητο στο μοναδικό «σημαντικό» που κατέγραψε η Σούπερ Λιγκ στατιστική του ως εδώ σε αναμέτρηση που τον βρήκε στην αρχική εντεκάδα.

Παράλληλα ήταν πολύ καλός και στα δύο ματς Τσάμπιονς Λιγκ που πέρασε σαν αλλαγή (15΄με την Μαρσέιγ, 40 με την Πόρτο) έχοντας μάλιστα και εκείνο το πάρε-βάλε στο Ντραγκάο που απώλεσε ο Χασάν στο 88΄. Δεν του πήγε τίποτa όμως στο ματς με την Ομόνοια στο Φάληρο που ξεκίνησε ως βασικός (51΄). Στη ρεβάνς στη Κύπρο έπαιξε μόλις ένα λεπτό άρα η συμμετοχή του είναι απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ