Πετράκης : «Η τύχη μας επέστρεψε αυτό που μας είχε στερήσει»

Πετράκης : «Η τύχη μας επέστρεψε αυτό που μας είχε στερήσει»

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως η ομάδα του ήταν τυχερή στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, όμως ξεκαθάρισε πως ήταν μια νίκη την οποία χρειαζόταν πάρα πολύ ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν τυχερός, αλλά πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος τόνισε πως το τρίποντο θα μπορούσε να καταλήξει και στον Πανιώνιο έτσι όπως είχε πάει το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας προπονητής:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν μία νίκη που την χρειαζόμασταν πολύ. Αυτό που μας είχε στερήσει η τύχη μας το επέστρεψε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη θα μπορούσε να έρθει και στις δύο πλευρές».

Για τα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπηρετώ αυτή την ομάδα. Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Τώρα αυτό δεν ξέρω κατά πόσον έπαιξε ρόλο το ότι κλείνω σήμερα τέσσερα χρόνια. Αυτό που πάντα καθορίζει την στάση μου είναι να αισθάνομαι καλά και στα Γιάννενα αισθάνομαι καλά».

Για την σημασία της νίκης: «Νομίζω πως ως τώρα δεν είχαμε καθόλου τύχη. Αυτό που καταφέραμε σήμερα κάτι δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του. Χρειάζεται πιο πολλή προσπάθεια για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για το αν το χρωστούσε η τύχη: «Δυσκολευόμαστε να πάρουμε αποτέλεσμα ενώ είχαμε καλή παρουσία. Ζήσαμε αρκετές στιγμές που δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι πρέπει να αποδεχόμαστε την κατάσταση γιατί πιστεύω ότι στο τέλος πάντα αποδίδεται δικαιοσύνη».

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Αν δεν έχουμε πίστη δεν πρέπει να πάμε στη Λάρισα. Είναι δύσκολη η δουλειά μας αλλά όπως η ΑΕΛ ήρθε και μας έβαλε δύο γκολ χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπορούμε να το κάνουμε και εμείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ