Ντουρμισάι : «Ηταν σαν να χάσαμε»

Ντουρμισάι : «Ηταν σαν να χάσαμε»

Σαν ήττα παρομοίασε την ισοπαλία με τον Βόλο ο επιθετικός της ΑΕΛ, Φιόριν Ντουρμισάι.

Σαν ήττα παρομοίασε την ισοπαλία με τον Βόλο ο επιθετικός της ΑΕΛ, Φιόριν Ντουρμισάι. Η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό αποτέλεσμα που απέκτησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τον Ντουρμισάι να χαρακτηρίζει την ισοπαλία «ήττα».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο επιθετικός των «βυσσινί» στη Nova:

«Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να καθησυχάζεσαι ποτέ, γνωρίζουμε επίσης ότι ο Βόλος είναι πολύ καλή ομάδα που την σέβονται όλοι. Από την στιγμή που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα κυριαρχήσαμε αλλά σε μια φάση που αδρανήσαμε ο Βόλος το εκμεταλλεύτηκε και ισοφάρισε. Εγώ όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Αλλά όταν είσαι απ’ έξω βλέπεις καλύτερα.

Σίγουρα ο κόουτς ξέρει κάτι παραπάνω. Όταν έχει ένα βαθμό στην τσέπη σου από τα προηγούμενα παιχνίδια. Κοιτάς να κλειδώσεις το τρίποντο για να ανεβούμε στην βαθμολογία ίσως καθίσαμε λίγο πίσω και να δεχτήκαμε έτσι το γκολ». Κλείνοντας σχολίασε πως «βγάλαμε πάθος και στηρίζαμε τον συμπαίκτη μας παραπάνω. Για εμάς σήμερα είναι σαν να χάσαμε αλλά σίγουρα και ο βαθμός μετράει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ