Επιασε κορυφή ο Ολυμπιακός – Η βαθμολογία της Superleague

Επιασε κορυφή ο Ολυμπιακός – Η βαθμολογία της Superleague

Οι Ερυθρόλευκοι με τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (2-0) έφτασαν τους 13 πόντους και έπιασαν κορυφή – Πρώτη νίκη για τον Παναθηναϊκό.

Στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0. Οι Ερυθρόλευκοι πήραν το τρίποντο και έφτασαν τους 13 πόντους, με την ομάδα του Μαρτίνς να ισοβαθμεί πλέον στην πρώτη θέση με τον Αρη.

Οι Πειραιώτες έχουν δύο ματς λιγότερα, αφού τα παιχνίδια με ΑΕΚ (1η) και ΠΑΟΚ (6η) αγωνιστική αναβλήθηκαν. Το πρώτο για τον τελικό του Κυπέλλου και το δεύτερο λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δύο ομάδων. Δύο παιχνίδια λιγότερα όμως έχει και ο Αρης, ο οποίος αύριο (1/11) θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στις 15:00. Υπενθυμίζουμε ότι οι Κιτρινόμαυροι δεν αγωνίστηκαν την περασμένη εβδομάδα απέναντι στην Λάρισα, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που είχαν στο στρατόπεδό τους.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Λαμίας και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Με αυτό το τρίποντο οι Πράσινοι έφτασαν τους 6 βαθμούς και έπιασαν στην 9η θέση τον ΟΦΗ, ενώ η Λαμία έμεινε στην τελευταία θέση με 1 πόντο. Στα άλλα παιχνίδια που έγιναν το Σάββατο, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι, ενώ Βόλος και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1.

Την Κυριακή εκτός από το παιχνίδι του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης, υπάρχουν επίσης οι αγώνες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Οι Ασπρόμαυροι αγωνίζονται εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό (17:15), ενώ η Ενωση θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στις 19:30.

Σάββατο 31/10

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 2-0
Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2
Βόλος – ΑΕΛ 1-1
Λαμία – Παναθηναϊκός 0-2

Κυριακή 1/11

Αρης – Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (17:15)
ΑΕΚ – ΟΦΗ (19:30)

Η βαθμολογία:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ