Τεννές : «Καθοριστική φάση το χαμένο πέναλτι»

Τεννές : «Καθοριστική φάση το χαμένο πέναλτι»

Ο Μπάμπης Τεννές στάθηκε στο χαμένο πέναλτι της Λαμίας λέγοντας ότι ήταν καθοριστική φάση για την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Η Λαμία γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚ Λαμίας και ο Μπάμπης Τεννές μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στους «πράσινους».

Ο προπονητής του συλλόγου της Φθιώτιδας στάθηκε στο χαμένο πέναλτι του Ρόμανιτς λέγοντας πως ήταν καθοριστική φάση για την ήττα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν καθοριστική φάση το χαμένο πέναλτι για το παιχνίδι. Ήρθε σε ένα διάστημα που η ομάδα μας προσπαθούσε και έβγαλε καλή διάθεση. Από το σημείο εκείνο μας κατέβαλε η απογοήτευση και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν οι ίδιοι.

Ήμασταν σε δύσκολη θέση και κάθε παιχνίδι που περνάει χωρίς να παίρνουμε βαθμούς, εξακολουθούμε να είμαστε και η θέση μας να γίνεται ακόμα χειρότερη. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης και κρατάω την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά σήμερα».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Υπάρχει το υλικό και η διάθεση, αλλά μας λείπει το καλό αποτέλεσμα για να ανέβει η ψυχολογία μας. Θα έρθει κάποια στιγμή, το ελπίζω και το πιστεύω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ