Γκαρσία : «Θέλω να πω ευχαριστώ στην οικογένεια Σαββίδη γι’ αυτή την ευκαιρία»

Γκαρσία : «Θέλω να πω ευχαριστώ στην οικογένεια Σαββίδη γι’ αυτή την ευκαιρία»

Ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε πως δεν περίμενε ότι θα έπαιρνε την ευκαιρία να γίνει πρώτος προπονητής στον ΠΑΟΚ κι ευχαρίστησε γι' αυτό την οικογένεια Σαββίδη.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό. Ο νέος προπονητής του Δικεφάλου, τόνισε στις δηλώσεις του πως είναι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την ευκαιρία, την οποία όπως επισήμανε δεν περίμενε κι ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη που τον εμπιστεύθηκε.

Όσα είπε:

«Σήμερα είμαι εδώ, δουλεύω χρόνια στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ευκαιρία. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να έχω αυτή την ευκαιρία. Θέλω να πω ευχαριστώ πολύ στην οικογένεια Σαββίδη για αυτή την ευκαιρία, είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος. Έχουμε μεγάλη ευθύνη.

Δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε. Με τα λόγια είναι εύκολα και δεν μου αρέσει κιόλας. Όταν δουλεύεις στην ακαδημία και είσαι ένα βήμα πριν την πρώτη ομάδα, πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει η ευκαιρία. Αυτοί που δουλεύουν στις ακαδημίες πρέπει να είναι έτοιμοι για αυτές τις ευκαιρίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ